Spargator de banci gratiat de Trump: „1oo% Iisus mi-a schimbat viata in detentie” (Video)

Spargator de banci gratiat de Trump: „1oo% Iisus mi-a schimbat viata in detentie” (Video)


Un spargator de banci care a iesit din inchisoare a povestit despre schimbarea pe care Iisus a facut-o in viata sa. A stat multi ani dupa gratii, dar in tot acest timp a fost dedicat studierii Cuvantului lui Dumnezeu.

Jon Ponder, care a fost gratiat recent de presedintele Donald Trump, a declarat ca „100% Iisus” a fost cel care I-a schimbat viata in perioada in care a fost incarcerat.

„Vreau sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a schimbat viata”, a declarat Ponder pentru Fox News.

„Iisus a fost 100% cel care a facut o intoarcere de 180 de grade in viata mea si oricat de multe multumiri ii voi aduce, nu va niciodata suficient pentru cat a facut pentru mine”.

Trump a numit viata lui Ponder drept „o frumoasa marturie a puterii mantuirii”.

In timp ce era in inchisoare, Jon a inceput sa citeasca Biblia si sa asculte posturi de radio crestine”, a spus Trump cand a anuntat gratierea pentru Jon.

„Intr-o zi, l-a auzit pe Reverendul Billy Graham la radio spunand ca Iisus iarta pacatele si aduce mantuirea daca este primit in viata si inima noastra. In acea zi, Jon si-a predat viata lui Hristos. Si-a petrecut restul timpului in inchisoare studiind Biblia”.

De cand a parasit inchisoarea, Jon s-a imprietenit, de asemenea, cu agentul FBI, Richard Beasley, care il arestase. Agentul i-a spus lui Ponder ca se roaga pentru el.

Dupa eliberare, Ponder va conduce organizatia nonprofit (fondata de el) „Hope for Prisoners” care ii va ajuta pe cei care parasesc inchisoarea sa revina pe piata muncii.

Foto: cnn.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.