Actor celebru: „Da, am crescut in biserica. Pentru mine Iisus este temelia vietii”

Actor celebru: „Da, am crescut in biserica. Pentru mine Iisus este temelia vietii”


Actorul american Jamie Foxx a surprins prin cunostintele sale despre Biblie, recitand din memorie si in ordine versete din cartile Vechiului Testament. Jamie isi exprimase in mod deschis credinta in Iisus si in alte ocazii.

In timpul unui recent apel video cu actorul Joseph Gordon-Levitt, Jamie Foxx a vorbit despre credinta sa crestina si a marturisit ca in copilarie mergea intotdeauna la biserica.

Interviul a fost efectuat pe Zoom, iar la una din intrebarile adresate, Foxx a raspuns: „Sunt de fapt un crestin baptist si am fost botezat. Pentru mine, Iisus este temelia vietii.”

Actorul a spus ca a crescut in Texas si ca a mers la biserica duminica, dar si in alte zile ale saptamanii, acesta devenind un mod de viata pentru el. In fiecare duminica, canta la pian in biserica, ajutand congregatia la serviciul de inchinare.

„Da, am crescut in biserica” a spus Foxx, adaugand ca bunica lui a fost o femeie devotata, care a insistat ca nepotul ei sa memoreze Biblia. Ea l-a invatat de asemenea, sa fie bun cu ceilalti si sa manifeste compasiune, chiar si cu cei care nu erau de acord cu el.

„Bunica mea s-a asigurat ca inteleg cartile din Biblie: Geneza, Exod, si celelalte. Si tot ea mi-a explicat care sunt bazele crestinismului”, a concluzionat Foxx.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.