Campanie pentru Iisus cu mii de afise in toata tara: El este singurul care poate salva lumea!

Campanie pentru Iisus cu mii de afise in toata tara: El este singurul care poate salva lumea!


In toiul campaniei prezidentiale din Statele Unite, o biserica din Montgomery, Alabama, a decis sa promoveze o „campanie pentru Iisus”, punand afise in curte, in oras si distribuind alte mii in toata tara.

Biserica Baptista „Memorial Sampey” a inceput sa tipareasca si sa distribuie afise „Iisus 2020” in speranta de a-i indrepta pe oameni catre Hristos, deoarece tara se confrunta cu o perioada de tulburari sociale si lupte politice radicale.

Aceasta idee i-a apartinul lui Joyce Hubbard, care impreuna cu Martha Sikes, ambii din comunitatea Sampey Memorial Baptist Church, au tiparit si distribuit afisele care au avut mare succes in randurile evanghelicilor.

„Am simtit ca crestinii nu erau auziti sau vazuti”, a spus Hubbard. „Pur si simplu nu-L vedem pe Hristos acolo unde-I este locul, asa ca am decis sa incepem o campanie pentru Iisus”, a explicat el.

„Cu tot ceea ce se intampla astazi, oamenii au nevoie de Iisus”, a spus Hubbard la Fox News. „El este singurul in care putem avea incredere, El este cel care isi tine promisiunile, El este singurul castigator.”

Succesul campaniei a captat atentia intregii tari, fiind trimise astfel afise in California,Texas, Pennsylvania, si alte state.

„Incercam sa distribuim afisele peste tot. Biserica noastra vede acest lucru ca o munca de slujire. Oamenii nostri lucreaza la imprimante pe ture, pentru a produce suficiente afise.”

„Nu este absolut nimic politic. Nu este partizan, nu incurajam nimic cand vine vorba de votul politic, ci doar incurajam oamenii sa se gandeasca la Iisus atunci cand vad acestea afise. Vrem ca oamenii sa ia orice decizie in orice domeniu, numai gandindu-se la Iisus.”

Pagina de facebook

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.