Un bebelus, simbol al sperantei in Italia: a supravietuit dupa o lupta de 50 de zile impotriva coronavirusului

Un bebelus, simbol al sperantei in Italia: a supravietuit dupa o lupta de 50 de zile impotriva coronavirusului


Leonardo, un bebelus dragut a devenit un simbol al sperantei in Italia, dupa ce a castigat o lupta de 50 de zile impotriva coronavirusului.

Internat la doar sase luni, Leonardo s-a intors recent acasa la Corbetta, o comuna din regiunea italiana Lombardia, dupa ce a invins COVID-19.

Lupta sa impotriva bolii reprezinta aproape o treime din scurta sa viata.

Primarul localitatii, Marco Ballarini, l-a numit pe Leonardo “imaginea minunata a sperantei” si a multumit bebelusului pentru ca a ajutat la cresterea starii de spirit a populatiei in regiune.

Astazi avem un motiv sa zambim si sa fim fericiti, sa simtim ca facem parte dintr-o comunitate. Astazi, ne uitam la chipul minunat al sperantei. Corbetta il saluta pe micutul Leonardo, care tocmai a fost externat din spital dupa ce a invins COVID-19. Multumesc mult Leo si multumesc parintilor tai care nu au renuntat niciodata. Au adus primavara in inimile tuturor cetatenilor din Corbetta”, a spus primarul Ballarini.

Mama bebelusului a declarat presei locale: “Am fost foarte ingrijorata, mai ales noaptea. Nu doresc asa ceva niciunei mame.”

Ea a spus ca un coleg de serviciu al sotului ei a fost diagnosticat cu coronavirus si si-a dat seama ca bebelusul fusese infectat, deoarece avea febra si ritmul cardiac crescut.

Mama a mentionat ca micutul Leonardo a fost bine tratat de catre medicii profesionisti din spitalul in care a fost internat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.