Papa admite: evreii respecta corect Sabatul

Papa admite: evreii respecta corect Sabatul

Papa admite: evreii respecta corect Sabatul

Adu-ti aminte de ziua de odihna, ca s-o sfintesti. Exod 20: 8

Intr-un videoclip recent, Papa Francisc a vorbit despre rutina zilnica sustinand ca aceasta „strica sanatatea mentala”.

In videoclip, pontiful ii lauda pe evrei pentru ca trateaza sabatul ca o zi sfanta.

Interviul a fost in spaniola, avand subtitrare in engleza si il puteti urmari mai jos:

Iata ce a declarat Papa:

„Traim cu intensitate de dimineata pana seara. Acest lucru strica sanatatea mentala, sanatatea spirituala si sanatatea fizica.

Mai mult decat atat: afecteaza si distruge familia, si deci societatea.

In a saptea zi, El s-a odihnit.

Ceea ce au facut si inca fac evreii, considera Sabatul ca fiind sfant.

Sambata te odihnesti. In aceasta zi a saptamanii, macar.

Din recunostinta, sa te inchini lui Dumnezeu, sa petreci timp cu familia, sa te joci, sa faci toate aceste lucruri. Nu suntem masini!”

Sursa: breakingisraelnews.com

Nota:

Sigiliul lui Dumnezeu – Sabatul

Iisus Hristos : ”Ati desfiintat frumos porunca lui Dumnezeu, ca sa tineti datina voastra.” (Marcu cap 7, vers 9)

Sigiliul este un element important al AUTORITATII si este folosit de conducatori, regi, imparati, legiuitori, institutii, pentru a insemna cu autoritatea vointei lor un document , o hotarire sau o lege, in asa fel incit sa-i confere putere si autoritate in fata lumii, iar lumea sa se supuna acelei legi si sa-i recunoasca AUTENTICITATEA.

Ce contine un sigiliu?

O pecete sau un sigiliu  se aplica pe actele oficiale ale unei tari sau ale unei autoritati internationale. Scopul sigiliului este acela de a dovedi ca în spatele documentului se afla o autoritate reala.

Ca sa fie valabil un Sigiliu contine 1) NUMELE , 2) TITLUL si 3 ) TERITORIUL peste care se întinde si se exercita puterea administrativa a acelei autoritati care a emis si a sigilat acel document, fie ca este institutie, presedinte, legiutor etc.

This Post Has 3 Comments

 1. Vasile S.

  Sabatul, ziua a şaptea (Sâmbăta, nu Duminica), a fost binecuvântat şi sfinţit de la început, înainte de cădere (Geneza 3:1-6) şi înainte ca pământul să fie blestemat (Geneza 3:17-19).

  Domnul Sa odihnit de toate lucrările Lui în a şaptea zi (Evrei 4:3-4) şi a răsuflat (Exod 31:17); cu toate că, „Creatorul pământului niciodată nu oboseşte, nici nu osteneşte” (Isaia 40:28). Sabatul, care înseamnă „odihnă” (ebraică, shabat), a fost făcut pentru om (Marcu 2:27), şi deşii a fost binecuvântat şi sfinţit de la început, nu a fost niciodată poruncit de Dumnezeu până când a fost dată legea lui Moise (Exod 12:16, 16:23, 20:8-11). În cele zece porunci israeliţii au fost instruiţi astfel:

  Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti. Să lucrezi şase zile şi să-ţi faci lucrul tău. Dar ziua a şaptea este ziua de odihnă închinată Domnului, Dumnezeului tău: să nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta.

  Căci în şase zile a făcut Domnul cerurile, pământul şi marea, şi tot ce este în ele, iar în ziua a şaptea S-a odihnit; de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă şi a sfinţit-o. (Exod 20:8-11), citeşte şi Deutoronom 5:12-15)

 2. Mira F

  Da, Papa Recunoaste ca Sambata este Sabatul Sfintit de Dumnezeu la Creatiune, dar intr una din urmatoarele fraze o Intoarce „Ca la Ploiesti” adica o spune pe a lui …cum ca la „noi catolicii””in ziua duminicii la slujba…primesc ei mila lui Dumnezru la impartasanie….etc etc trebuie bine ascultat ceea ce spune si astfel …rasuceste el Sf Scriptura spre pierzarea lui si a multora care in loc sa ASCULTE de Dumnezeu…asculta de conducatorii lor care sunt vanduti Diavolului…

 3. Mira F

  Amin🙏🙏🙏

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.