Acasă » O batrana de 105 ani predica din Cuvantul lui Dumnezeu de peste o jumatate de secol

O batrana de 105 ani predica din Cuvantul lui Dumnezeu de peste o jumatate de secol

Reverendul Hattie Mae Allen, este stra-stra- bunica, dar vreme de 57 de ani a predicat saptamanal la biserica denumita simplu „Iisus” in orasul Temple, Texas.

Cu prilejul zilei sale de nastere, Allen a fost sarbatorita la biserica in fata intregii comunitati . Cu aceasta ocazie, ea a mers la amvon cu ajutorul unui baston, s-a asezat pe un scaun si a predicat, asa cum face saptamanal de peste 5 decenii.

Ea i-a indemnat pe crestini sa se pocaiasca si sa traiasca în sfintenie . ” Trebuie sa-l punem pe Iisus pe primul loc in viata noastra. Trebuie sa ne separam de tot ceea ce nu este al lui Dumnezeu”, a spus Allen.

Predicatoarea a spus ca dragostea lui Dumnezeu ne determina sa-i iubim pe ceilalti: „El vrea ca noi sa oferim dragoste… Dragostea este un lucru minunat. Îmi place toata lumea. Am doua fiice, una are 84 de ani si cealalta este în varsta de 70 de ani. Le iubesc pe amandoua asa cum va iubesc pe voi, dar dragostea pentru Domnul e pe primul loc”, a concluzionat ea.

Episcopul Aaron Toliver, care administreaza opt biserici printre care si cea a lui Allen, a spus ca batrana pastoreste biserica de aproape 60 de ani. Ea este fiica unui episcop, care a avut doisprezece copii, dintre care cinci au devenit predicatori.

Doi dintre fratii sai sunt înca în viata. Fratele ei în varsta de 95 de ani traieste în California, iar sora ei E.J. White, in varsta de 96 de ani, este pastor al unei biserici din Phoenix, Arizona.

Ruth Freeman, una dintre fiicele lui Allen, a declarat pentru Fox News ca este extraordinar sa-si vada mama dedicandu-si viata lucrarii minunate a lui Dumnezeu : „Inca poate sa faca acest lucru la 105 ani si sa-l onoreze pe Dumnezeu. Asta e dorinta ei, si e un lucru minunat; este o adevarata binecuvantare!” a spus Freeman.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.