Acasă » HOPE DISCOVERY produce filmulețe educative de foarte bună calitate (Video)

HOPE DISCOVERY produce filmulețe educative de foarte bună calitate (Video)

HOPE DISCOVERY produce filmulețe educative

HOPE DISCOVERY produce filmulețe educative de foarte bună calitate. In data de 15 Octombrie 2018, a fost lansat oficial site-ul Hope Discovery Romania www.hopediscovery.ro, o platforma de video-uri scurte, create special pentru mediul online.

Prin intermediul acestor produse se doreste a se transmite valori intr-un mod atractiv vizual. Totodata, se tine cont de un consum minim din timpul de care dispune utilizatorul de astazi.

Sunt abordate teme precum: Spiritualitate, Creationism, Educatie, Sanatate si Social. Video-urile noastre incearca sa abordeze teme profunde in doar cateva minute, intr-un mod simplu de inteles.

HOPE DISCOVERY produce filmulețe educative

Aceste domenii sunt de o importanta vitala pentru viata noastra, a fiecaruia, precum si pentru binele societatii. Intrucat echipa a decis sa investeasca toate eforturile pe acest directii, ne alaturam si noi, cu indemnul de a viziona si distribui produsele Hope Discovery Romania.

Mentionam faptul ca Hope Discovery este un proiect necomercial care incearca sa ofere produsele video gratuit oricaror categorii de public din Romania si din strainatate.

Hope Discovery este un proiect initiat de Speranta TV, o televiziune crestina din Romania, care apartine Bisericii Adventiste, fiind parte din reteaua de televiziuni crestine Hope Channel.

„Încercăm să tratăm subiecte profunde, într-un mod concentrat și dintr-un unghi cât mai inedit”, ne-a spus Attila Peli, managerul de proiect al Hope discovery. „Aceasta este provocarea pe care ne-am asumat-o. Să spunem lucruri profunde și interesante, pe teme dificile din sfera subiectelor creștine. Dar să facem lucrul acesta în doar câteva minute”, a explicat Peli.

Cine se afla in spatele proiectului creativ

În spatele proiectului creativ se află zeci de persoane, care au contribuit în numeroasele faţete ale creaţiei. Feedback pe conţinut, pre-producţie, producţie, post-producţie, designul și funcţionarea platformei tehnice, promovare.

Platforma integrează și se folosește de tehnologia giganţilor tech Google și Facebook, însă gestionează întreg conţinutul pe un site propriu. „Folosim platformele giganţilor”, a detaliat Attila Peli. „Ele sunt tabăra noastră de bază: în YouTube ne postăm toate clipurile, iar prin Facebook și Google le popularizăm. Am optat totuși pentru o platformă proprie, pentru că dorim ca ea să înglobeze organizat toată informaţia video care se va acumula în cursul anilor și, de asemenea, pentru că ne dorim ca această platformă să devină punctul de pornire al unei călătorii.”

Peli a dezvăluit puţin din ce presupune această călătorie, în cadrul unei convenţii internaţionale, Global Adventist Internet Network, care a avut loc în luna martie anul acesta. Atunci managerul anunţa că platforma Hope discovery va demara ca un proiect românesc, însă va fi urmat de o platformă în limba engleză care să deschidă conţinutul pentru un public internaţional, urmând ca în anul 2020, produsele video ale platformei să fie disponibile și în alte limbi.

Youtube Hope Discovery Romania

Dana Dobre

Un comentariu la „HOPE DISCOVERY produce filmulețe educative de foarte bună calitate (Video)”

  1. Foarte frumos. Scurt și la subiect .Atinge lucruri importante ,nu apuci să te plictisești .Domnul să vă ajute în acest proiect

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.