Hope Discovery Romania – O platformă cu filmulețe educative de foarte bună calitate (Video)

Hope Discovery Romania – O platformă cu filmulețe educative de foarte bună calitate (Video)

HOPE DISCOVERY produce filmulețe educative de foarte bună calitate. In data de 15 Octombrie 2018, a fost lansat oficial site-ul Hope Discovery Romania www.hopediscovery.ro, o platforma de video-uri scurte, create special pentru mediul online.

Prin intermediul acestor produse se doreste a se transmite valori intr-un mod atractiv vizual, cu un consum minim din timpul de care dispune utilizatorul de astazi.

Sunt abordate teme precum: Spiritualitate, Creationism, Educatie, Sanatate si Social. Video-urile noastre incearca sa abordeze teme profunde in doar cateva minute, intr-un mod simplu de inteles.

Aceste domenii sunt de o importanta vitala pentru viata noastra, a fiecaruia, precum si pentru binele societatii. Intrucat echipa a decis sa investeasca toate eforturile pe acest directii, ne alaturam si noi, cu indemnul de a viziona si distribui produsele Hope Discovery Romania.

Mentionam faptul ca Hope Discovery este un proiect necomercial care incearca sa ofere produsele video gratuit oricaror categorii de public din Romania si din strainatate.

Hope Discovery este un proiect initiat de Speranta TV, o televiziune crestina din Romania, care apartine Bisericii Adventiste, fiind parte din reteaua de televiziuni crestine Hope Channel.

Youtube Hope Discovery Romania

Dana Dobre

One Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.