Acasă » La 1 an de la lansarea A7TV este încurajată de lideri ai diferitelor culte creștine și importanți oameni politici

La 1 an de la lansarea A7TV este încurajată de lideri ai diferitelor culte creștine și importanți oameni politici

La 1 an de la lansarea A7TV

 

La 1 an de la lansarea A7TV este încurajată de lideri ai diferitelor culte creștine și importanți oameni politici. Aseară a fost mare sărbatoare la A7TV. S-a împlinit 1 an de când s-au aprins prima dată reflectoarele în studioul de televiziune.

Proiectul A7TV a fost sprijinit financiar încă de la început de Simon Maurer, patronul companiei „Maurer Imobiliare”, aflată în plină ascensiune pe piața imobiliară din Romania.

Cu câteva minute înainte de ora anunțată, am intrat în sala unde avea să se desfășoare ediția specială dedicată acestui eveniment. M-a întâmpinat o atmosferă caldă, familială și primitoare, cu oameni prietenoși, care m-au determinat foarte repede să mă simt în largul meu.

La prima ediția specială dedicată acestui eveniment au fost prezente numeroase personalități din România. Ministrii, reprezentanți ai principalelor partide politice din Romania aflate la putere dar și din opozitie, au raspuns invitatiei. De asemenea, au participat reprezentanți ai unor culte religioase, medici, sociologi și mulți alții. Ambientul muzical a fost întreținut la cote înalte de cvartetul instrumental CHROMATIC.

Cine a participat

Prezentatorii Marius Creța (Director General A7TV) și Cornel Pavel Dărvășan (Director Programe A7TV) au fost permanent felicitați și încurajați pentru demersul lor și a întregii echipe de a realiza o altfel de televiziune în spațiul mediatic românesc actual, o televiziune care promovează valori și principii creștine, iubirea de semeni și de Dumnezeu.

Au luat cuvântul: Florica Cherecheș (deputat PNL – preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale), Francisc Doboș (purtător de cuvânt al Arhidiecezei Catolice din București), Robert Sighiartău (secretar general PNL – deputat PNL), Sorin Bădrăgan (decanul Institutului Teologic Baptist București), Ioan Ceuță (Președinte al Adunărilor lui Dumnezeu din România), Ioan Deneș (Ministrul Apelor și al Pădurilor – senator PSD), Virgil Achihai (Președintele Bisericilor Creștine după Evanghelie din România, secretar general al Alianței Evanghelice), Ben Oni Ardelean (Vicepreședintele Camerei Deputaților), Sorin Trifa (Preot Paroh Biserica Luterană Confesională din România), Gabriel Leș (senator PSD, ministru al apărării în guvernul Grindeanu), Nicolae Cîrstea (Președintele trustului Universul Juridic) și mulți alții.

Au fost spuse lucruri frumoase de către toți invitații, pe care vă invităm să-i urmăriți in video-ul realizat de echipa A7TV.

La un an de când realizatorii au inceput să producă emisiuni de succes cu personalități notorii. Televiziunea a crescut și a captat atenția unui segment important de urmăritori.

A7TV concurent serios pentru celelalte televiziuni

Din aceste considerente, dar și din altele, echipa A7TV a inițiat demersurile necesare pentru avizarea și licențierea televiziunii la Consiliul Național al Audiovizualului, astfel încât A7TV să devină un concurent serios pentru celelalte televiziuni re-transmise prin cablu în România și în lume.

Statistic vorbind, la un an de la lansare, A7TV a avut peste 4 milioane de vizite. Este o cifră promițătoare pentru o televiziune online care s-a promovat exclusiv prin intermediul rețelelor sociale.

Ne punem în mod firesc o întrebarea. Ce poate face Dumnezeu dintr-o echipa tânără, entuziastă, care depune efort constant și lucrează cu dăruire și pasiune?

Răspunsul este evident. Lucruri minunate, ca și emisiunile pe care le putem urmări zilnic. Televiziunea are un program de 24/24 ore, 7 zile pe săptămână.

Tot ceea ce face A7TV se datorează în primul rând lui Dumnezeu și rugăciunilor înălțate de oameni de pretutindeni care urmăresc zi de zi programele transmise, dar și determinării cu care echipa tehnică și redacțională vrea să facă lucrurile să meargă foarte bine.

Vă invităm să fiți în continuare alături de A7TV pe internet www.a7tv.ro LIVE pe Facebook și YouTube pentru a viziona cele mai bune, instructive și serioase programe ale unei televiziuni din România contemporană!

Emisiuni A7TV – https://www.a7tv.ro/info/emisiuni/

Realizatorii A7TV – https://www.a7tv.ro/info/realizatori/

Foto: Bianca Ionescu                                                                                   

  Articol de Dana Dobre

Un comentariu la „La 1 an de la lansarea A7TV este încurajată de lideri ai diferitelor culte creștine și importanți oameni politici”

  1. Felicitari, este un proiect care a prins viata zi cu zi, prin speranta, har si slava.
    Fiti in continuare cu inimile deschise catre Parintele nostru si totul va fi ca intr-o familie, cu bucurie, preocupari si obiective impartasite in emisiunile viitoare.

    Un an nou binecuvantat pentru aceasta televiziune de suflet!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.