Cel mai citit verset din 2017: Iosua 1: 9 (video)

Cel mai citit verset din 2017: Iosua 1: 9 (video)

Cel mai citit verset din 2017: Iosua 1: 9

In anul 2017, cel mai citit si evidentiat verset din Vechiul Testament al aplicatiei biblice YouVersion, a fost Iosua 1: 9, care spune: Nu ti-am dat Eu oare porunca aceasta: „Intareste-te si imbarbateaza-te”? Nu te inspaimanta si nu te ingrozi, caci Domnul Dumnezeul tau este cu tine in tot ce vei face.”

YouVersion, este o aplicatie biblica gratuita de pe platforma Google, dezvoltata de biserica online LifeChurch din Oklahoma City, SUA in urma cu 10 ani.

Recent, pastorul si autorul acestei aplicatii Bobby Gruenewald a acordat un scurt interviu unui post de televiziune local, in care a mentionat succesul si priza la public a aplicatiei biblice:

La 3-4 zile de la lansarea aplicatiei, peste 83.000 de oameni instalasera You Version pe telefonul lor propriu, iar astazi statisticile arata ca un numar de 300.000.000 de persoane detin aplicatia, iar cifra este in crestere.

Softul creat de Gruenewald, a facut parte din primul lot de aplicatii gratuite introdus de google si asa a ramas si dupa un deceniu. Nu am regretat niciodata ca am oferit aceasta aplicatie gratis. De fapt, cred ca asta a fost chemarea bisericii noastre on-line. Si pentru acest motiv consideram ca Dumnezeu ne-a binecuvantat„, a mentionat Gruenewald, adaugand ca ideea i-a venit in timp ce astepta intr-un aeroport.

YouVersion

Intr-o lume saturata de tehnologie si cu noile generatii care vin parca conectate cu propriile dispozitive personale, aceasta aplicatie continua, dupa 10 ani, sa fie un reper important in mediul on-line pentru citirea Bibliei.

Un comunicat recent de la YouVersion a aratat ca circa 19,7 miliarde de versete ale Bibliei au fost citite si ascultate in anul care a trecut. De asemenea au fost consemnate peste 1,4 miliarde de evidente, marcaje si note.

Desi traducerea Bibliei a cunoscut in ultimii ani un avant fara precedent istoric, exista insa destule zone din lume in care oamenii nu au acces la Biblie in propria limba.

YouVersion spera sa continue ritmul cu care a inceput in urma cu un deceniu, cu scopul de a ajunge cu traducerea din Noul Testament la 99,9% din populatia lumii pana in anul 2033…

In acest sens, Gruenewald a mentionat: „In ultimii ani, tehnologia a facut posibila accelerarea traducerii Bibliei mai mult ca niciodata in istoria omenirii. Exista un impuls incredibil in jurul acestui efort care nu se va incheia pana cand fiecare om nu va avea Scriptura disponibila in limba sa natala.”

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.