Acasă » Binecuvantarea intalnirii din Sabat cu Iisus

Binecuvantarea intalnirii din Sabat cu Iisus

ywv3etyMari binecuvantari sunt cuprinse in tinerea Sabatului si Dumnezeu doreste ca ziua de Sabat sa fie pentru noi o zi de bucurie.

A fost mare bucurie si cu prilejul instituirii Sabatului. Dumnezeu a privit cu satisfactie la lucrarile mainilor Sale.

Toate lucrurile pe care le-a facut El le-a declarat ca fiind „foarte bune”. (Genesa 1,31). Cerul si Pamantul au fost umplute de bucurie.

Stelele diminetii izbucneau in cantari de bucurie, si toti fii lui Dumnezeu scoteau strigate de veselie”. (Iov 38,7).

Cu toate ca pacatul a patruns in lume pentru a strica lucrarea Lui desavarsita, Dumnezeu inca ne da Sabatul, ca o dovada ca Cineva Atotputernic, nemarginit in bunatate si indurare, a creat toate lucrurile.

Parintele nostru ceresc doreste ca prin tinerea Sabatului sa se pastreze intre oameni o cunoastere a Lui. El doreste ca Sabatul sa ne indrume mintea catre El, ca fiind adevaratul si viul Dumnezeu, si ca, prin cunoasterea Lui, noi sa putem avea viata si pace.

Orele sabatului nu sunt ale noastre, ci ale lui Dumnezeu. – Dumnezeu ne-a dat toate cele sase zile in care sa ne facem lucrul si a pastrat numai una pentru El.

Aceasta trebuie sa fie o zi de binecuvantare pentru noi, o zi in care sa lasam la o parte toate problemele noastre pamantesti si sa ne indreptam gandurile asupra lui Dumnezeu si asupra cerului.

Etichete:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.