Liderul liberalilor din Marea Britanie a demisionat dupa ce a ales sa sustina ca avortul este gresit si homosexualitatea e un pacat: Era imposibil sa-i raman credincios lui Hristos

Liderul liberalilor din Marea Britanie a demisionat dupa ce a ales sa sustina ca avortul este gresit si homosexualitatea e un pacat: Era imposibil sa-i raman credincios lui Hristos

Liderul liberalilor din Marea Britanie si-a dat demisia pentru ca a avut de ales intre marturisirea credintei si marturisirea liniei liberale.

A ales sa sustina ca avortul este gresit si homosexualitatea e un pacat, scrie telegraph.co.uk, citat de ActiveNews.

Tim Farron a demisionat din functia de lider al Partidului Liberal Democrat, dupa ce mai multi membri din conducerea partidului au declansat un atac impotriva acestuia.

Aceasta vine dupa demisia purtatorului sau de cuvant, lordul Brian Paddick, din cauza vederilor liderului privind casatoria homosexuala.

De-a lungul campaniei electorale, liderul liberal-democrat a fost asaltat de intrebari despre atitudinea sa fata de homosexuali, dupa ce aparuse anterior o declaratie in care afirma ca aceasta practica o considera un pacat.


Farron s-a confruntat, de asemenea, cu critici in privinta opiniilor sale privind avortul, dupa ce a afirmat anterior ca acesta este „gresit”. El a demisionat din fruntea partidului precizand ca „a simtit ca e imposibil” pentru el sa-si continue rolul.

Vorbind in 2007, Farron declara unei reviste: Avortul este gresit… Societatea trebuie sa coboare din pozitia care spune ca nu exista nimic de obiectat in privinta avortului daca acesta se face intr-o anumita perioada de timp„.

El a fost intrebat daca o relatie homosexuala reprezinta, de asemenea, un pacat si a raspuns „toti suntem pacatosi...”

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.