Conferinta Coalitiei pentru familie din Parlament, intr-o vreme de confuzie (Video)

Conferinta Coalitiei pentru familie din Parlament, intr-o vreme de confuzie (Video)

Cine a fondat Coalitia pentru Familie?
Un grup de oameni normali, nascuti din doi parinti, o mama si un tata, care au crescut, au devenit adulti si apoi au realizat ca familia este intr-un pericol de dizolvare fara precedent. Este amenintata de vanturile indepartate ale secularismului pagan care aduce un miros de otrava pentru societatea romaneasca. Acest curent amenintator doreste sa patrunda fara mila si sa ucida familia asa cum a fost creata.
O masa de oameni din tara si nu numai, care gandesc sanatos, logic si constuctiv, in vederea prevenirii consecintelor dezastruoase ce stau sa ameninte viitorul copiilor nostri.
Ce face Coalitia pentru Familie?
• Militeaza pentru pastrarea valorilor familiei intr-o societate confuza si cu tendinte impotriva firii umane;
• Duce mai departe un mandat fundamental al protectiei familiei normale si propune perpetuarea vietii intr-un cadru familial si sanatos. Nu interzice nimic nimanui, respecta intimitatea si alegerea fiecarui individ in cadru privat.
Care este scopul Coalitiei pentru Familie?
• Modificarea articolului 48, alineatul 1 din Constitutia Romaniei prin referendum, prin inlocuirea sintagmei soti cu sintagma barbat si femeie. Prin aceasta se pecetluieste demnitatea familiei si protejarea viitorului tarii noastre.
• Sa trezeasca spiritul civic al tuturor romanilor care s-au nascut dintr-o femeie si un barbat si care nu se simt rusinati ca au aceste convingeri conservatoare. 

 

Daca nu te simti vinovat, nu crezi ca ar trebui sa-ti ceri scuze pentru convingerile tale, si nici rusinat ca ai bunici si parinti, frati si surori, copii sau nepoti, atunci realizeaza pericolul iminent care ameninta Romania si uneste-te cu noi in sustinerea normalitatii. Fii convins ca ideea conceptiei curate si adevarate a Bibliei are girul istoriei si promoveaz-o ca fiind foarte buna.

Familia a fost creata de Dumnezeu intr-un singur fel, asa trebuie sa ramana, in ciuda ,,politicilor corecte” ale unei lumi lipsita de toleranta civica si plina de ura fata de familia normala. Ceea ce a creat bunul Dumnezeu nu are nevoie de modificare sau distrugere!

Dumnezeu sa ajute Romania sa-si pastreze valorile!

Pastor Sorin Dumitru Cigher

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.