Marturia unei crestine la implinirea varstei de 100 de ani: „Am ajuns la aceasta varsta doar cu ajutorul lui Dumnezeu”(Video)

Marturia unei crestine la implinirea varstei de 100 de ani: „Am ajuns la aceasta varsta doar cu ajutorul lui Dumnezeu”(Video)

O femeie din Statele Unite care a implinit o suta de ani a sarbatorit evenimentul multumindu-I si laudandu-L pe Dumnezeu pentru viata si binecuvantarile pe care le-a primit in tot acest timp. Am ajuns sa traiesc 100 de ani, prin mila si cu ajutorul Domnului”, a spus ea.

Aner Lee Murphy, o femeie din Binghampton – statul Tennessee, se simte plina de energie si are mai mult entuziasm pentru viata decat oameni care au jumatate din varsta ei. Si se afla inca in deplinatatea facultatilor mintale desi a implinit o suta de ani!

Rude si prieteni de pe tot cuprinsul Statelor Unite s-au reunit la biserica pe care o frecventeaza Murphy pentru a fi alaturi de ea la aniversarea acestui inedit eveniment, relateaza Acontecer Cristiano.

Am ajuns la varsta de 100 de ani doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Slava Domnului Iisus”, a spus ea in fata invitatilor.

Slava! Aleluia!”, a strigat Murphy intr-un interviu acordat unui post local de televiziune. „Multumesc, Iisuse. Iti multumesc Doamne ca m-ai calauzit in tot acest timp”.

Atunci cand a fost intrebata care este „secretul” longevitatii sale, Murphy a spus: „trebuie sa fii un om bun, sa mergi la biserica si sa crezi in Cuvantul lui Dumnezeu. Nu in cuvantul oamenilor, ci doar al lui Dumnezeu”.

Femeia a subliniat importanta cunoasterii Bibliei si a spus ca citirea si studiul trebuie sa fie o initiativa personala a omului. Biblia este o carte minunata. Citeste si studiaza pentru tine. Dumnezeu este bun si iti spune ce sa faci cu viata ta”.

In pofida varstei sale, Aner Lee Murphy a spus ca tanjeste sa se intalneasca cu Dumnezeu in vesnicie si i-a asigurat pe membrii familiei sale ca este pregatita sa mearga la Domnul: Si cand ma duc, nu vreau ca cineva sa-si faca griji pentru mine. Sunt gata sa merg. Slava lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.