Acasă » Surprize, surprize… e vremea surprizelor

Surprize, surprize… e vremea surprizelor

Nu v-ati asteptat la o astfel de propunere pentru premier? Traim o vreme in care fiecare zi este o surpriza. O surpriza a fost si succesul lui Trump, surpriza ne-a facut si politistul din Turcia la acea expozitie, de asemenea si soferul pakistanez a surprins intreg Berlinul si intreaga lume.

Surprizele nu inceteaza. Surpriza din urma cu 27 de ani ne-am dorit-o, am asteptat-o, dar astazi cascam ochii si nu ne vine sa credem ca lumea se duce din rau in mai rau. Am fost surprinsi cand presedintele Iohannis a castigat alegerile, iar dupa doi ani le castiga PSD-ul? Asta este viata, unii pierd, altii castiga.

Recent ni s-a propus un premier, o premiera si nu oricine, este adevarat, in premiera pentru toti. Un nume greu de pronuntat, dar si al presedintelui ne-a dat de furca. Am mai avut noi de-a face cu turcii in trecut, preferam tara aceasta ca destinatie turistica, asa ca n-ar fi greu si sa le invatam si limba incet…

Telefoanele s-au inrosit, mesajele au curs peste tot cu intrebari ca acestea: Cum i-a trecut prin cap sa faca o asemenea propunere? Care este scopul? Ce urmareste? Ce se va intampla cu identitatea noastra crestina? Ne vor cotropi turcii din nou? Iata, avem subiect de discutie si multe zile vom dezbate pe marginea acestor intrebari.

Vom fi suspiciosi, vom face scenarii, vom fi tristi ca se va face moscheea mare la Bucuresti, vom fi suspiciosi ca legaturile sirianului cu Romania sunt periculoase si tot felul de ipoteze babesti vom inventa… Nici nu stim cine e, ce etnie, ce religie are femeia aceasta, dar ce rost mai are?

Realitatea este ca nu trebuie sa ne incredem in oameni. Niciodata sa nu ne bizuim pe muritori! In campanie promit una, la o saptamana dupa fac altfel… Increderea deplina este si trebuie sa ramana in Hristos care nu este politician de dreapta sau de stanga, ci este Regele regilor care nu face compromisuri!

El este consecvent si indiferent pe cine adora altii sau pe ce vor jura unii in fata natiunii, Biblia ramane singura carte reala, adevarata si sigura. Apoi, Hristos este unicul Salvator! Romanii nu trebuie sa se dezica de Hristos, indiferent ce promoveaza ,,altii”, fie ei si prim-ministri sau ministri! Hristos trebuie declarat cu toata convingerea ca Domn al Romaniei, al romanilor, de aceasta avem nevoie!

Politica trece, politicienii sunt schimbatori precum vremea, trec si ei, insa Hristos ramane vesnic!

Sarbatori binecuvantate!

Pastor Sorin Dumitru Cigher

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.