Perspective si buget ADRA 2017

Perspective si buget ADRA 2017

unnamedLuni, 21 Noiembrie 2016, la Institutul Teologic Adventist din Cernica Ilfov, a avut loc Adunarea Generala a membrilor Agenţiei Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA Romania, in vederea evaluarii activitatii organizatiei pentru anul in curs si a aprobarii bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2017.

In cadrul intalnirii, s-au validat deciziile Consiliului Director, proiectele ADRA 2016 – 2017 si profilul responsabilului cu binefacerea ADRA la nivelul comunitatii locale.

Si in ocazia aceasta, am fost interesati ca dimensiunea sociala sa se dezvolte in Romania si nu numai. Stim ca de multe ori lucrul acesta implica nu numai previziuni, dar si o executie bugetara responsabila. Am vazut ca cea mai buna dovada a speranţei nu este doar mana indreptata spre cer, ci si mana asezata pe umarul celuilalt. ADRA iti ofera ocazia de a fi o binecuvantare pentru altii. Aici este locul in care se formeaza caractere si in care suntem chemati toti” a declarat Pastorul Eduard Calugaru, Trezorierul Bisericii Adventiste din Romania.

Privind inainte ne dam seama de faptul ca anul urmator ne asteapta cu provocarile lui. Insa lucrul aceasta nu ne inspaimanta, ci ne da imboldul de a merge mai departe, mai increzatori in implementarea tuturor proiectelor. Echipa ADRA Romania isi doreste ca previziunile bugetare pentru anul urmator sa fie depasite. Stim ca nu este usor, insa stim ca ADRA Romania are o multime de sponsori, parteneri si voluntari care fac ca lucrul acesta sa devina o realitate. Sunt atatia beneficiari care deja ne asteapta. Va multumim pentru sustinerea trecuta, prezenta si viitoare!” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA Romania.

Proiectele ADRA Romania pentru anii 2016 – 2017 se incadreaza in cele 5 directii de actiune ale Agentiei: Dezvoltarea economica, Educatia si sanatatea de baza, Lupta impotriva violentei in familie, Asistarea victimelor dezastrelor naturale si Asistarea categoriilor sociale defavorizate. Dintre toate proiectele desfasurate, proiectul ADRA ”Vreau la scoala!” se remarca cu o crestere semnificativa a numarului de beneficiari de la un an la altul. In anul scolar in curs, un numar de 460 de copii cu rezultate remarcabile la invatatura au fost inclusi si vor fi sustinuti prin acest proiect.

ADRA Romania are o expertiza unica in realizarea de proiecte umanitare. Pentru ca, la nivel local, comunitatile sa beneficieze de cunostintele si expertiza ADRA, cooperarea stransa prin parteneriate este incurajata in programele de strangere de fonduri si voluntariat. Scopul acestui demers presupune organizarea, intarirea si dezvoltarea la nivel local a unor responsabili dedicati, implicarea a cat mai multe persoane din zona in vederea sustinerii semenilor, indiferent de confesiunea religioasa, administrarea mai eficienta a resurselor umane, materiale si financiare si constientizarea a cat mai multe persoane de la nivelul local in vederea implicarii in proiecte de binefacere” a declarat Dr. Adrian Dragomir, membru BOARD ADRA Romania.

De peste 25 de ani, Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor – ADRA Romania se implica in special in proiecte de dezvoltare de care beneficiaza intreaga populaţie. Conducandu-se in proiectele asumate dupa motto-ul ”Schimba o viata si vei schimba lumea!”, ADRA Romania aduce bucurie si speranta in vietile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor si a demnitatii umane.

ADRA Romania

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.