Previziuni  esuate. Dumnezeu ridica si tot El coboara

Previziuni esuate. Dumnezeu ridica si tot El coboara

iconAm devenit penibili, precum Nostradamus, Baba Vanga sau Harra de Romania, facand pronosticuri sumbre privitoare la deznodamantul alegerilor din America. Nu sunt cititor al acestor impostori. Imi produce dezgust naivitatea celor care se alimenteaza zilnic din ,,invataturile” lor lipsite de bun simt. Ne-am bazat pe speculatiile jurnalistilor, am inghitit bucurosi ce ne-a oferit mass-media, incapabili sa indraznim sa gandim altceva.

Se pare ca nici unul dintre ,,celebrii” profeti nu a avut dreptate. Omul are de-a face cu un Dumnezeu care are ultimul cuvant si nu calculele si speculatiile politicienilor sau ale profetilor falsi au greutate. Cei mai multi au ramas stupefiati la aflarea numelui noului presedinte, devenind, brusc, dezinteresati de subiect. Este adevarat, entuziasmul trece dupa primele trei zile. Sunt convins ca unii dintre cei care l-au votat ca presedinte, vor fi dezamagiti in asteptarile lor. Avem experienta euforica din Romania, din urma cu doi ani …

Vreau sa retineti, insa, ca Dumnezeu are ultimul cuvant! Consider ca cel mai potrivit mod de exprimare si manifestare in orice cicumstanta trebuie sa fie cel temperat, rational si cu convingerea ca oamenii se pot schimba si o fac rapid, dezamagindu-ne. Sunt si ei doar niste simpli oameni! Dar asteptati-va de la Cel care conduce universul care nu se schimba, asa cum a promis, si ramane credincios pentru totdeauna.

El nu ne-a abandonat. Sa nu va piara acest entuziasm de a va increde in El si de a va alinia proiectele, viziunea, viitorul dupa El. Veti ramane cu El si va veti da seama ca bietii oameni, indiferent de pozitia lor vremelnica, nu pot face fata situatiilor! Nu va incredeti in speculantii de ocazie si impostorii profesionisti, fiindca ei, chiar si crestini, au o perspectiva limitata a imaginii complete.

Asadar, aceste alegeri ne-au aratat cat de fragila este fiinta umana, dar si cat de bine e sa te increzi doar in Cel care stie totul. S-a intamplat exact asa cum a vrut Dumnezeu si pentru aceasta ii suntem recunoscatori. Chiar daca era altfel, trebuia si atunci sa Ii fim multumitori, fiindca El ridica si coboara, El schimba lucrurile, uneori contrar vointei sau asteptarilor noastre!

Am invatat lectia: chiar daca toata lumea ar fi impotriva familiei traditionale, Dumnezeu are ultimul cuvant! Merita sa luptam cu toate fortele pentru ca Romania sa ramana o tara cu principii sanatoase! Ne incredem pe deplin in Cel care este credincios si ne-a promis ca va fi de partea adevarului pana la final! Fii intelept si pironeste-ti privirile spre El si nu spre lume! Dumnezeu a biruit si o va face in continuare, chiar in aceasta lume pervertita de pacat! Va rasari soarele si pe ulitele noastre!

Pastor Sorin Dumitru Cigher

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.