Acasă » Pakistan: 50 de crestini tinuti in conditii de sclavie au fost eliberati (Video)

Pakistan: 50 de crestini tinuti in conditii de sclavie au fost eliberati (Video)

pervaiz-masihAproximativ 50 de persoane din Pakistan, tinute in conditii de sclavie de musulmani, au fost eliberate de catre o organizatie crestina care a trebuit sa plateasca bani pentru a obtine eliberarea captivilor.

Sclavii, care sunt toti crestini, au fost fortati sa ramana intr-o caramidarie si sa munceasca in conditii inumane, fiind supusi unor acte de cruzime si atrocitati incalificabile, cum ar fi tortura si violul.

Desi acest lucru reprezinta o grava incalcare a drepturilor omului, nici o autoritate din Pakistan nu a intervenit pentru rezolvarea problemei in legatura cu acesti crestini transformati in sclavi.

Organizatia crestina „Rescue Christians” a facut tot ce i-a stat in putinta pentru salvarea acestor oameni chinuiti si transformati in scalvi.

A luat legatura cu proprietarul fabricii si dupa lungi negocieri s-a ajuns la intelegerea potrivit careia fiecare „sclav” trebuie platit pentru a putea fi eliberat.

Desi suma totala nu a fost una mica, organizatia a reusit sa elibereze toti captivii, i-a imbarcat in camioane si i-a transportat intr-o locatie sigura.

In timpul calatoriei, crestinii au inceput sa cante in mod spontan, laudandu-L pe Dumnezeu si recitand Psalmul 24 in limba lor natala – punjaba.

Cine este acest Imparat al Slavei? E Domnul puternic si sfant„, se numeste piesa pe care crestinii eliberati de sclavie au cantat-o cu mare bucurie.

Acesti crestini au fost inrobiti de musulmani, pentru ca au fost in incapacitatea de a plati un imprumut. Din cauza ca nu au reusit sa plateasca datoria la timp, ei au fost sechestrati si pusi sa lucreze ca sclavi la o fabrica de caramida apartinand unui sef musulman.

Vizionati un documentar cu viata de sclavie a celor 50 de crestini (9 familii), conditiile mizerabile si munca neintrerupta pe care acestia erau nevoiti sa o presteze intr-o caramidarie, din cauza ca nu au putut plati o datorie la timp.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.