Daruind, salvati suflete incatusate!

13219631_1179237232109573_1028696548_nGeorge Alexander este scriitor, iar in perioada in care copiii Bodnariu au fost luati de catre Barnevernet, era director general la doua gradinite din Oslo.

A avut un salariu foarte bun, acest lucru pana cand a fost fortat sa-si dea demisia deoarece a incomodat asa-zisa institutie pt potectia copilului, Barnevernet, prin faptul ca a scris cartea „Copiii nostri in inchisorile lor!”. In aceasta carte vorbeste despre drama prin care au trecut familiile Bodnariu si Nan atunci cand le-au fost luati copii si despre represaliile la care a fost supus dansul deoarece a ales sa nu taca. I-au fost ascultate telefoanele, a fost vizitat de politie la domiciliu si multe altele.

Intors in tara, a infintat o Asociatie care ii poarta numele si care se ocupa cu promovarea drepturilor copilului. Aceasta Asociatie incearca sa ajute si alte cazuri cum ar fi cel al familiei Bodnariu. Cele mai importante sunt cele ale doctoritei Camelia Smicala, casatorita in Finlanda. La divort i-au fost incredintati dansei copiii, insa in urma unui denunt al sotului ei ca vrea sa fuga in Romania cu ei, Protectia copilului din Finlanda impreuna cu 4 politisti au batut-o, i-au rupt coastele si i-au luat copii.

Un alt caz cutremurator este cel al Andreei Sutton din Anglia, mama a trei copii luati intr-un mod arbitrar de Protectia Copilului din Anglia. A fost tratata ca si o delincventa, cu bratara la picior pentru a fi monitorizata iar pemtru ca indraznit sa intrebe despre copii ei printr-o scrisoare adresata asistentului social, i-a fost intentat proces de catre politia din Liverpool pe data de 10 noiembrie.

Cel de-al treilea caz cutremurator dar cu siguranta nu si ultimul este cel al Herminei, o tanara din Danemarca careia i-a fost luat copilul la nastere, pe motiv ca nu il poate creste pe motiv ca este „afectata  emotional”. In toate aceste cazuri, Asociatia doreste sa se implice asigurand suport psihologic si legal. Pentru a plati o echipa de avocati, psihologi, asistenti sociali este nevoie insa de fonduri.

Domnul George Alexander a decis ca toate fondurile din vanzarea cartii vor fi directionate catre aceasta cauza nobila si de asemenea pentru a deschide un Centru de Urgenta in care sa fie cazati oamenii in nevoi, gratuit. Cartea costa 30 lei si va invitam sa o cumparati pe toti cei ce aveti pe inima acest lucru, astfel incat prin acest mic gest sa putem reda zambetul Cameliei, Andreei si Herminei.

Va multumim si Dumnezeu sa va binecuvanteze! Adriana Angela Aschilean

Pentru comenzi:
Adriana Angela Aschilean
Tel: 0757.840.774

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Pastorul filantrop: aloca toate fondurile bisericii pentru achitarea datoriilor a 48 de familii nevoiase

O biserica din Statele Unite ale Americii a decis sa aloce toate fondurile ei in

Mii de oameni in alb pe continentul negru (Video)

Una dintre cele mai mari initiative ale Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea s-a concretizat

Închide