Acasă » Regele vine! Mesajul uluitor al unui copil de numai 2 ani (Video)

Regele vine! Mesajul uluitor al unui copil de numai 2 ani (Video)

110137371-lily-abba-videoO fetita in varsta de doi ani din Statele Unite s-a trezit intr-o dimineata si i-a spus mamei sale ca „Regele vine”. Femeia a fost surprinsa de vorbele fetitei sale, astfel incat a luat rapid decizia de a filma acest mesaj transmis de micuta.

Fetita s-a trezit candva pe la miezul noptii si a inceput sa spuna ceva. Eu am crezut ca vorbeste in somn”, a spus Chelsea Rebecca, mama copilului.

Femeia a spus ca a fost uluita cand fata s-a trezit dimineata si a inceput sa spuna: „El vine, El vine”, iar cand a fost intrebata cine vine, a raspuns „The King (Regele)”, aratand cu degetul in sus.

Noi nu am invatat-o sa spuna asta. Nu am vorbit pe tema asta cu ea, pentru ca are abia doi ani si de-abia reuseste sa articuleze cateva cuvinte si nu poate sa formuleze fraze intregi. Ne rugam insa in fiecare noapte inainte de a ne culca si credem ca fetita a asociat aceste rugaciuni cu ceea ce a spus”, a declarat Chelsea Rebecca.

Ea a recunoscut ca nu a vorbit cu fiica ei despre a doua venire a lui Iisus pentru ca o considera prea mica si nu poate sa inteleaga sensul cuvintelor. De asemenea, mama a spus ca si-a dat seama in timp ce filma momentul ca fiica ei era foarte naturala cand vorbea despre revenire, relateaza Acontecer Cristiano.

Mama fetitei a mai adaugat ca dupa ce a filmat uluitoarea scena la care a fost martora, in timpul micului dejun fetita a spus: „Mama, sa fie deschis ca Dumnezeu vine”, apoi a batut cu degetul in perete de 3 ori!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.