Biserica Adventista sprijina victimele inundatiilor din Moldova printr-o colecta la nivel national pentru proiectul ADRA ”Speranta mai presus de ape” (Video)

Biserica Adventista sprijina victimele inundatiilor din Moldova printr-o colecta la nivel national pentru proiectul ADRA ”Speranta mai presus de ape” (Video)

pod-peste-ape-3

Interventiile Agentiei Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor – ADRA Romania au continuat in regiunea afectata de inundatii si in aceasta saptamana.

Marti, 25.10.2016, Presedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania, Stefan Tomoiaga, impreuna cu voluntarii ADRA Romania au distribuit alimente, articole de igiena si de curatenie si haine persoanelor afectate din 4 localitati din judetul Galati, respectiv: Pechea, Cuza Voda, Costache Negri si Slobozia Conachi, in cadrul proiectului ADRA ”Pod peste ape”.

Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Romania si Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor – ADRA Romania sunt solidare cu sinistratii, implicandu-se si indemnand la un raspuns plin de compasiune pentru situatia existenta. Prin hotararea Comitetul Uniunii de Conferinte a Bisericilor Adventiste din Romania, sambata, 29 octombrie 2016 va fi realizata o colecta nationala in cadrul careia vor fi stranse sume pentru repararea si reconstructia caselor afectate de inundatii, in proiectul ADRA ”Speranta mai presus de ape”.

Si de aceasta data, Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Romania este aproape de cei ce sufera si raspunde cu dragoste la nevoile sinistratilor aflati in criza. O batranica de 85 de ani care a ramas doar cu hainele de inmormantare sau o femeie care si-a ingropat sotul si fratele in ultimele 4 luni si care, sub ploaia care nu se mai oprea, a vazut cum se ingroapa si avutia de o viata si ramane doar cu fetita ei, sunt doar doua din multele situatii. Ii chem pe fratii mei sa-si ridice privirea spre Tatal nostru care a oferit totul si sa-si aduca aminte de cuvintele Mantuitorului care a spus: ”Este mai ferice sa dai decat sa primesti!”. Astazi este invitatia la impreuna simtire pe care ne-o adreseaza Tatal nostru ceresc!” a declarat Stefan Tomoiaga, presedintele Bisericii Adventista de Ziua a Saptea din Romania.

ADRA Romania se alatura cu toata inima apelului la solidaritate impreuna cu sinistratii din Moldova si a oferit, in prima instanta, interventie umanitara de urgenta in completarea eforturilor autoritatilor. Suntem chemati sa fim bratele intinse pentru semenii nostri greu incercati. Pe langa donatiile materiale si financiare – de care este atata nevoie in zilele acestea – , nu exista voluntar care sa nu-si gaseasca locul in aceasta interventie umanitara” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA Romania.

In completarea eforturilor autoritatilor in vederea ajutorarii sinistratilor, ca de fiecare data, ADRA Romania implementeaza proiectul ”Speranta mai presus de ape” prin care sustine victimele inundatiilor. Cei care doresc sa se alature echipei ADRA Romania si sa se implice o pot face prin:

  • voluntariat;
  • donatii materiale (atat produse alimentare, produse de igiena si de curatenie, dar si materiale de constructie);
  • donatii financiare in conturile ADRA;
  • donand direct pe site ul adra.ro/doneaza pentru proiectul ”Speranta mai presus de ape”;
  • daruind la colecta din 29 Octombrie 2016 care va avea loc in toate bisericile adventiste din Romania.

ADRA Romania

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.