Acasă » De partea lui Dumnezeu: Sustinem familia formata prin casatoria intre un barbat si o femeie! (Video)

De partea lui Dumnezeu: Sustinem familia formata prin casatoria intre un barbat si o femeie! (Video)

poza-mitingAstazi, 22 octombrie la orele 11.00, in Oradea s-au adunat mai bine de 10.000 de persoane pentru a sustine ceea ce Dumnezeu a proclamat de la inceputurile istoriei omenirii: casatoria dintre un barbat si o femeie.

Coalitia pentru Familie sustinuta de toate Cultele Crestine din Romania a invitat romanii la o adunare publica in Piata Unirii din Oradea pentru a cere modificarea articolului 48 din Constitutia Romaniei in sensul definirii familiei astfel: „Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor.

adunare-publicacc86-pentru-modificarea-constitutcca6iei-oradea-22-octombrie-foto-daniel-burtic1

Din discursurile reprezentantilor tuturor cultelor crestine am retinut cateva idei, pe care le regasim in Biblie, si care justifica pe deplin pozitia crestinilor romani. Sodoma si Gomora au fost nimicite din cauza pacatului homosexualitatii. Popoarele canaanite au fost condamnate la exterminare in principal tot din cauza acelorasi pacate. Si acestia nu cerusera legalizarea acestor forme de convietuire.

Candva, cand se anunta ca familia Ionescu vine in vizita, oricine se gandea ca e vorba de un barbat si o femeie. Astazi, pe aceasta planeta pervertita de pacat, nu se mai stie exact ce inseamna cu adevarat o familie.

Oamenii au venit la miting de teama de a nu fi impotriva lui Dumnezeu, au venit cu dorinta sincera sa sprijine familia traditionala, prin care dintotdeauna s-a propasit acest neam romanesc. Domnul Iisus Hristos a spus: Cine nu e cu mine, e impotriva mea.

Cand necazurile au dat peste alte tari, am fost uniti si i-am sprijinit in ruga. Acum Romania are nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricand. Suntem la un pas de o decizie care poate afecta viata a milioane de romani. Acceptarea casatoriilor gay motivata prin spiritul tolerantei nu poate decat sa aduca un gust amar, pe care il vom resimti din plin in viitorul apropiat, cand nu vom mai avea ce face.

Franta e un exemplu in acest sens. Sute de mii de oameni au iesit in strada sa recapete demnitatea familiei lasate de bunul Dumnezeu, sa fie revocata aceasta lege care contravine principiilor divine. Prea tarziu insa. In unele tari in care deja s-a legalizat homosexualitatea, se cere acum legalizarea relatiilor de poligamie, incest, zoofilie (relatii sexuale cu animale) si alte relatii nesanatoase care nu fac decat sa degradeze fiinta umana.

Daca noi vom legaliza aceste pacate, va veni peste noi mania lui Dumnezeu. Haideti sa ne unim in ruga, Dumnezeu aude. Rugati-va neincetat! Intoarceti-va la Dumnezeu pentru ca Dumnezeu sa poata binecuvanta aceasta tara! Dumnezeu sa binecuvinteze Romania!

Autor: Dana Dobre

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.