Acasă » Ambitia unui copil supradotat de 9 ani: studiaza astrofizica la Universitate pentru a dovedi prin prisma stiintei ca Dumnezeu exista!

Ambitia unui copil supradotat de 9 ani: studiaza astrofizica la Universitate pentru a dovedi prin prisma stiintei ca Dumnezeu exista!

2528621212-william-maillisUn copil minune in varsta de noua ani studiaza astrofizica la Universitate, pentru a dovedi si prin prisma stiintei ca Dumnezeu exista.

William Maillis este un copil ca oricare altul… ii place sa se joace cu prietenii si adora sportul, dar este un copil inteligent si foarte studios. In luna mai a terminat de scoala si s-a inscris la Universitate, devenind student.

William intentioneaza sa studieze fizica spatiala si chimia, sa urmeze un doctorat si sa lucreze ca astrofizician. El considera ca anumite concepte cum ar fi „deplasarea in spatiu si timp”, „unicitatea” si „gravitatia universala” ar trebui reviziuite.

Acelasi lucru crede si despre asa numitele black hole (gauri negre) care nu sunt asa cum au fost descrise teoretic de catre reputati oameni de stiinta precum Albert Einstein sau Stephen Hawking.

Vreau sa arat tuturor ca Dumnezeu exista”, spune copilul, incercand sa demonstreze ca numai o forta inteligenta extraordinara ar fi capabila sa creeze Universul, relateaza Acontecer Cristiano.

Peter Maillis, tatal baiatului, a spus ca impreuna cu sotia lui au fost surprinsi cand au vazut ca la varsta de sase luni, copilul putea identifica cu exactitate numerele, iar la sapte luni era capabil sa vorbeasca in propozitii complete.

La doi ani copilul avea capacitatea de a face exercitii de adunare, de a citi cursiv si de a scrie. La 4 ani a invatat algebra, idiomul englez si citirea in limba greaca. La varsta de 5 ani si-a insusit cunostintele de geometrie, iar intre 5 si 7 ani a invatat trigonometria.

Profesorul de istorie Aaron Hoffman de la Community College University, Allegheny, Pennsylvania, spune ca intre William si ceilalti studenti nu exista nici o diferenta. Cu toate acestea el a atras atentia asupra unui detaliu pe care l-a remarcat la copil: acesta nu ia notite ca ceilalti studenti, ci doar asculta si urmareste foarte atent expunerea.

Tatal baiatului spune ca e constient de darul pe care Dumnezeu i l-a dat fiului sau. Apreciez acest dar si ii reamintesc mereu ca Dumnezeu i l-a dat ca sa-l foloseasca pentru a face bine oamenilor”, a spus tatal.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.