Imagini coplesitoare dupa uraganul Matthew: Sute de crestini se roaga la Dumnezeu sub cerul liber (Video)

Imagini coplesitoare dupa uraganul Matthew: Sute de crestini se roaga la Dumnezeu sub cerul liber (Video)

1Dupa ce uraganul Matthew a distrus biserica, sute de crestini din Haiti s-au adunat in fata ruinelor pentru a se ruga la Dumnezeu si pentru a-I multumi ca inca se mai afla in viata.

In pofida temerii si a durerii pricinuite de pierderea unor membri ai familiei, multi supravietuitori au venit la biserica prefacuta in moloz, avand ca unic scop inchinarea la Dumnezeu, lauda si ruga pentru a ajuta tara si locuitorii ei.

Credinciosii s-au rugat sub cerul liber, deoarece puternicul uragan care a devastat tara, a distrus acoperisul si a daramat peretii bisericii. Ei au fost nevoiti sa improvizeze un amvon, intrucat cel existent a fost luat de stihiile naturii dezlantuite.

Sutele de participanti au cantat si s-au rugat in aer liber, slavind numele lui Dumnezeu si aducandu-I multumiri pentru viata si pentru oportunitatea de a-i revedea pe cei dragi. In ciuda vremurilor dificile, credinta lor a ramas puternica.

Elise Pierre, de 80 de ani, a declarat pentru CBN ca a fost un miracol divin faptul ca el si familia lui au supravietuit acestui cataclism.

Daca Dumnezeu nu ar fi vrut sa ne protejeze, astazi eram morti, inecati in ocean” a spus Pierre, a carui palarie de paie acopera o taietura pe frunte, facuta atunci cand acoperisul casei sale s-a prabusit.

Pastorul bisericii distruse de forta uraganului Matthew a declarat: „Este un dezastru ceea ce s-a intamplat cu biserica, deoarece totul a fost distrus. Avem incredere ca Domnul ne va da o solutie care va rezolva aceasta problema, pentru ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu”.

Cele mai recente rapoarte indica faptul ca s-au inregistrat peste 840 de morti in Haiti, dupa trecerea uraganului Matthew.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.