Apel la unitate pentru normalitate: Este timpul sa ne ridicam pentru apararea familiei traditionale! (Video)

Apel la unitate pentru normalitate: Este timpul sa ne ridicam pentru apararea familiei traditionale! (Video)

apelFrati romani de pretutindeni, este vremea sa ne unim pentru normalitate. Este timpul sa depasim diferentele doctrinare, dogmatice, teologice, religioase, culturale, etnice si/sau sociale si sa lasam ca interesul pentru familia originara, asa cum a conceput-o Dumnezeu, sa fie atat de motivant incat sa nu stam indiferenti fata de noua filozofie care ne da tarcoale. Luptam pentru apararea familiei, fiindca nimeni nu are dreptul sa se atinga de aceasta institutie sacra si sa o decimeze!

Familia traditionala ne priveste pe toti, fiindca din ea am iesit. Haideti sa fim solidari. Maria Tereza spunea: „Daca vrei sa schimbi lumea, du-te acasa si iubeste-ti familia!

Este ceasul in care suntem chemati, de la mic la mare, sa ne facem auziti de cei pe care i-am votat sa ne apere si sa ne reprezinte interesele. Dintre noi au plecat…, dar acum se incapataneaza, se fac ca nu aud si parca interesele altor tari sunt mai importante decat interesele nationale. Au ajuns sa ne desconsidere pe noi, cei 3 milioane de romani, sa ne spuna, de la obraz, prin tacerea lor, ca suntem nesemnificativi.

Este momentul cel mai potrivit sa vorbim, sa ne ridicam, sa iesim in strada pentru ca identitatea noastra ca natiune este in pericol. Se incearca, prin tot felul de epitete menite sa ne defineasca, sa ne convinga sa cedam, sa ne oprim, sa ne aliniem principiilor occidentale…

Da, se doreste confiscarea acestei identitati si apoi, sa ne vanda, in propria tara, hoardelor nemiloase si astfel sa devenim robi, subjugati in propria tara. Avem principii curate si frumoase, trebuie sa ne unim pentru a le pastra. Avem oameni inteligenti, oameni competenti, oameni cinstiti si pasionati, nu sa fure, ci sa zideasca o societate sanatoasa.

Daca esti unul dintre ei, iesi in strada, in 26 octombrie, acolo unde te afli. In orasul tau se organizeaza miting pentru familie. Fii prezent, pentru cei dragi tie!

Luptam pentru apararea familiei normale! Nu vrem un alt tip de familie, nu ne intereseaza familia de tip nou. Cu orice risc, indiferent de acuzatiile care ni se aduc, nu ne pasa, nu ne doare de desconsiderarea lor, nu suntem afectati de amenintarea cu izolarea! Mai bine izolati si fericiti decat impreuna cu toate tarile „civilizate” si distrusi.

Uniti-va cu noi pentru aceasta actiune nationala! Rugati-va ca Dumnezeu sa nu ingaduie aceasta plaga distrugatoare peste natiunea romana! Impreuna cu El, si unii cu altii, vom fi mai mult decat biruitori! Doamne ajuta!

UPDATE:

După cum bine știți, au fost două date în care s-au stabilit mitinguri în țară: 22 octombrie pentru mitingul de la Oradea și 26 octombrie pentru mitingul din celelalte orașe.  Hotărârea președintelului Coaliției, în urma consultărilor cu membrii Curții Constituționale a fost ca mitingul de pe 26 octombrie să fie amânat. Acest comunicat ni l-a transmit, iar noi l-am preluat și am luat act de aceasta.
Drept urmare, mitingurile din țară prgramate pe 26 octombrie nu se mai țin. Însă toate mitingurile din 22 octombrie SE VOR ȚINE, după cum au stabilit organizatorii lor. Noi, cei din Sibiu, susținem prin rugăciune și post implicarea tuturor celor care vor ieși în stradă în Oradea și în alte orașe! Încurajăm ieșirea în stradă pe 22 octombrie a tuturor oamenilor care susțin familia.
Acest mesaj este din partea „Coaliției pentru Familie” din Sibiu. Preotul Necula Constantin, unul dintre membrii fondatori ai Coaliției, transmite pe această cale susținerea credincioșilor din Oradea.
 

Pastor Sorin Dumitru Cigher

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.