Acasă » Cum au scapat 50 de oameni de un atac terorist la sfarsitul unui botez

Cum au scapat 50 de oameni de un atac terorist la sfarsitul unui botez

dust-stormOrganizatia Bibles For Mideast a declarat ca la sfarsitul unui botez organizat pentru 50 de oameni, militanti radicali islamisti au inconjurat autobuzul in care se aflau noii convertiti si au inceput sa traga focuri de arma.

Aproximativ 50 de persoane, inclusiv candidatii la botez au participat la acest serviciu. Am mers cu un autobuz la raul din apropiere. Dupa slujba de botez si rugaciune, am intrat in autobuz pentru a ne intoarce din nou la biserica noastra, pentru serviciul de inchinare si Cina Domnului.

Autobuzul s-a pus in miscare. In acest moment trei- patru masini in care se aflau militanti, au aparut in spatele autobuzului si au inceput sa traga cu armele inspre noi”, a relatat un credincios, potrivit raportului.

Noii convertiti si liderii lor s-au inspaimantat si se asteptau la ce e mai rau. Atunci au vazut ca vantul a inceput sa bata puternic ridicand un nor de praf, relateaza Charisma News.

Dintr-o data am vazut o furtuna uriasa care a format un nor de praf in spatele autobuzului nostru. La inceput ne-a fost frica cand am vazut furtuna de praf. Ne-am gandit ca nu mai putem inainta din cauza ei si atunci militantii ne vor prinde si ne vor impusca. Dar ne-am indreptat gandurile spre Dumnezeu si ne-am rugat. Am cerut ajutor Domnului si L-am laudat! Am simtit ca Domnul Iisus Hristos a aparut pe furtuna aceea de praf ca un om puternic si minunat care ne-a salvat cu mainile Sale protectoare si ne-a zambit cu ingaduinta. Iisus ne-a salvat. El insusi a blocat drumul militantilor, ridicand acea furtuna puternica de praf”, se arata in raport.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.