Ioan Gyuri-Pascu: „Faceti-va timp pentru a vorbi cu Iisus Hristos”(Video)

Ioan Gyuri-Pascu: „Faceti-va timp pentru a vorbi cu Iisus Hristos”(Video)

pascug_49728400Ioan Gyuri-Pascu a murit acasa, in jurul orei 5,00 dimineata. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil . Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o ora, relateaza Rtv.

Au murit multi oameni cunoscuti, unii dintre ei prea devreme: Emil Hossu, Stefan Iordache, Sergiu Nicolaescu, Ion Lucian, Gheorghe Dinica, Florian Pittis, Adrian Pintea, Dem Radulescu, Puiu Calinescu, Jean Constantin, Misu Fotino, Iurie Darie…si multi altii. Oameni care straluceau pe scena. Suntem trecatori, cand pleaca cineva realizam ca nici noi nu vom fi scutiti. Vestea buna e ca langa fiecare cruce exista si o inviere. Depinde ce alegeri facem in viata.

Va invitam sa urmariti videoclipul de mai sus in care Ioan Gyuri-Pascu marturisea: „Odata cu venirea lui Iisus in lume oamenii au primit doua nestemate: iubirea si iertarea. Daca oamenii ar fi stiut sau ar sti sa pretuiasca mai mult aceste nestemate, ei ar gasi si a treia nestemata pe care Iisus a adus-o pe pamant: fericirea….Faceti-va timp pentru a vorbi cu Iisus Hristos.”

Foto: Rtv

3 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.