Acasă » Ioan Gyuri-Pascu: „Faceti-va timp pentru a vorbi cu Iisus Hristos”(Video)

Ioan Gyuri-Pascu: „Faceti-va timp pentru a vorbi cu Iisus Hristos”(Video)

pascug_49728400Ioan Gyuri-Pascu a murit acasa, in jurul orei 5,00 dimineata. Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil . Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o ora, relateaza Rtv.

Au murit multi oameni cunoscuti, unii dintre ei prea devreme: Emil Hossu, Stefan Iordache, Sergiu Nicolaescu, Ion Lucian, Gheorghe Dinica, Florian Pittis, Adrian Pintea, Dem Radulescu, Puiu Calinescu, Jean Constantin, Misu Fotino, Iurie Darie…si multi altii. Oameni care straluceau pe scena. Suntem trecatori, cand pleaca cineva realizam ca nici noi nu vom fi scutiti. Vestea buna e ca langa fiecare cruce exista si o inviere. Depinde ce alegeri facem in viata.

Va invitam sa urmariti videoclipul de mai sus in care Ioan Gyuri-Pascu marturisea: „Odata cu venirea lui Iisus in lume oamenii au primit doua nestemate: iubirea si iertarea. Daca oamenii ar fi stiut sau ar sti sa pretuiasca mai mult aceste nestemate, ei ar gasi si a treia nestemata pe care Iisus a adus-o pe pamant: fericirea….Faceti-va timp pentru a vorbi cu Iisus Hristos.”

Foto: Rtv

3 comentarii la „Ioan Gyuri-Pascu: „Faceti-va timp pentru a vorbi cu Iisus Hristos”(Video)”

  1. Un om care pretinde ca „a vorbit cu Iisus Hristos” nu mai poate trai la fel ca înainte de Dialogul divin. De ce a continuat sa ridiculizeze societatea română contemporană? De ce a folosit un limbaj neadecvat unui creștin care „a vorbit cu Iisus Hristos” ? A avut talent, a avut sare si piper în vocabular. Sa se facă afirmații de genul „zbor lin printre îngeri diafani”. Despre decedati se vorbeste musai de bine, dar cine stie cu adevărat cui i-a slujit în viată asta Ioan Gyuri-Pascu? Oare de ce noi românii avem Legea asta nescrisa cu privire la evitarea adevărului, vopsim peste rugina, pigulim scamele de pe oameni mai ales la ingropaciune vorbim numai la superlativ despre decedati. Ar fi cazul sa spunem pe față totul, doar pretindem ca suntem o națiune de creștini.

  2. @Laurian Sfatcu: Este un Om de partea caruia Iisus a ales sa ii fie alaturi si alaturi de care s-a ridicat la Lumina. Pentru ca este special si merita.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.