Acasă » Comunicat al Cultului Penticostal din Romania: Florin Ianovici a fost suspendat din slujba de pastor

Comunicat al Cultului Penticostal din Romania: Florin Ianovici a fost suspendat din slujba de pastor

maxresdefaultCultul Crestin Penticostal BISERICA LUI DUMNEZEU APOSTOLICA din Romania, la sedinta Comitetului Executiv din data de 20 Septembrie 2016, l-a suspendat din slujba de pastor pe Florin Ianovici, urmand ca dupa 6 luni sa reanalizeze situatia acestuia.
comunicat-ref-la-fr-ianovici

Comunicat

4 comentarii la „Comunicat al Cultului Penticostal din Romania: Florin Ianovici a fost suspendat din slujba de pastor”

 1. ceea ce eu cred eu este ca lucrurile au scapat de sub control si pe undeva ne am pierdut calauzirea .eu nu cred ca fr ianovici florin este un mincinos asa cum sustin cei din forurile mai inalte ale comitetului executiv cred ca lucrurile ar trebui sa fie luate in serios si sa nu agatam de lucruri ieftine si fara impotanta ..in general pomul ce cele mai multe roade este lovit cu putere ,dar sa ne gandim ca in spatele acestui slujitor exista o biserica destul de mare cu oi,cu mielusei si oite ce facem cu ei ?in mana cui o lasam ?eu cred ca trebuie discutat intr o sedinta generala problema asta .si nu poate doar un consiliu bisericesc executiv sa hotarasca singuri punerea de oparte a fr ianovici florin ..biserica trebuie sa se trezeasca la realitate si sa puna punctul pe I..sa nu lasam pe diavolul sa terfeleasca un om a lui Dumnezeu .florin ianovici este si va ramane omul lui Dumnezeu competent si responsabil in tot ceea ce face .lucrarea dansului se vede se aude si oamenii se pocaiesc iar cei care ia astfel de hotarari nechibzuite nu iam vazut niciodata la lucru si nu se vad pe nicaieri …as dori ca lucrurile sa se analizeze la nivel de biserica intr o sedinta extraordinara si nu doar la nivel de comitet executiv …

  1. Crestin de la Betel

   Domnul sa va binecuvinteze, frate Tomi, pentru cuvintele intelepte si pline de har si de adevar!
   Noua nu ni s-a dat dreptul la replica, asta e adevarul, si nici macar explicatii nu au vrut sa ne dea cand au venit in adunare sa ne citeasca comunicatul (astazi, 02 oct.2016). S-au spalat pe maini intocmai ca Pilat…
   Dar pastorul nostru iubit este in continuare un exemplu minunat pentru toti. Domnul sa-l binecuvinteze si mai mult!
   Intr-adevar, Betelul are nevoie de dansul! Multi sunt la inceput pe cale, altii au venit in adunare datorita predicilor si sufletului dansului, unii s-au facut membri acolo plecand din adunarile lor baptiste, evanghelice etc. pentru viata care este la Betel… Sunt multe lucrari incepute cu multe suflete… Numai Domnul ii poate tine pe toti acestia ca sa nu se implineasca cuvantul: bate-voi pastorul si se vor risipi oile.
   Sper ca mieluseii si oitele slabe sa nu dea bir cu fugitii. Ne rugam toti intr-un suflet pentru cel pe care-l iubim, pentru cel care de ani de zile ne hraneste, ne apara, ne indruma, ne iubeste! Si ne rugam si pentru adunarea noastra!

 2. Multa naivitate mai aveti.Sunt multi, foarte multi ipocriti in tot mediul religios, indiferent de confesiune. Se stie ca, caracterul este influentat in proportie de peste 70% de genetica fiecaruia. Prin urmare, doar daca esti naiv poti crede ca un cult religios poate forma caractere. Ca peste tot, ca in orice organizatie sociala, sunt tot felul de oameni, iar unii ajung sa conduca chiar.

 3. Din comunicat,rezulta clar modul de organizare piramidala al cultului,dupa modelul catolic.Pastorul este un angajat al bisericii,iar ,,conducerea cultului,,n ar trebui sa aibe nici un fel de autoritate peste autoritatea bisericii.Doar biserica poate hotari in privinta pastorului.SI totusi…Rez de aici ca forma de organizare a cultului e ne conforma scripturii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.