Premiera mondiala: Ungaria implementeaza politici in vederea protectiei crestinilor persecutati din Europa si Orientul Mijlociu

persecutieGuvernul ungar a implementat noi politici in ceea ce priveste ajutorarea crestinilor din Europa si Orientul Mijlociu, care sunt persecutati din cauza credintei lor in Iisus Christos.

Pentru a realiza acest lucru, guvernul a creat un departament independent, care se va ocupa in mod special de ajutorarea crestinilor care se confrunta cu discriminarea, violenta si opresiunea.

Prin aceasta initiativa, Ungaria a devenit prima tara din lume care concretizeaza institutional si legislativ ajutorul acordat crestinilor care sunt persecutati.

Astazi crestinismul a devenit religia cea mai persecutata din lume. Sunt 81 de tari pe intreg globul care prigonesc pe urmasii lui Iisus, iar vietile acestor oameni sunt amenintate in permanenta din cauza convingerilor lor”, a declarat Zoltan Balog, ministrul ungar pentru Resurse Umane din cabinetul maghiar.

Decizia guvernului maghiar, vine dupa ce premierul Viktor Orban a criticat Uniunea Europeana (UE), spunand ca Europa ar fi trebuit sa se concentreze pe ajutorarea crestinilor inainte sa primeasca si sa sprijine pe cei peste un milion de musulmani care au intrat pe batranul continent.

Daca Europa vrea cu adevarat sa ajute, ar trebui sa vada mai intai care sunt problemele si cine are nevoie de ajutor cu adevarat. Noi, ca europeni, ar trebui sa ajutam mai degraba crestinii decat popoarele islamice”, a spus Orban.

Orban s-a opus in nenumarate randuri planului UE privind distribuirea afluxului de imigranti si refugiati. Dupa cum se stie, conducerea UE a solicitat tarilor membre sa „primeasca o anumita cota” din numarul total al acestor dezradacinati.

Potrivit prim-ministrului maghiar, Europa este in momentul de fata impartita intre „elita UE” si cei care doresc sa pastreze radacinile crestine ale continentului.

Elita stie ca musulmanii nu vor vota un partid cu traditii crestine. Deci, cu un numar mare de musulmani, partidelor conservatoare le va fi mai usor sa ramana la putere”, a afirmat Orban, potrivit Acontecer Cristiano.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.