seulO biserica din Coreea de Sud isi deschide larg portile pentru rugaciunea de dimineata, in fiecare zi a saptamanii.

In ciuda frigului din zorii zilei, mii de crestini se indreapta spre biserica impunatoare care a fost infiintata in urma cu 35 de ani.

Pentru biserica Myungsung din Seul, intalnirile timp de cateva seri pe saptamana si duminica dimineata nu sunt suficiente, astfel incat efectueaza servicii in fiecare zi, dis de dimineata.

Mii de oameni vin la biserica din intreg orasul si trebuie sa stea la coada pentru a intra organizat, relateaza Acontecer Cristiano.

Crestinii nu pot trai fara credinta si rugaciune, nici macar un moment. Cred ca rugaciunea de dimineata este o binecuvantare a Lui Dumnezeu pentru noi. Asa ca sunt foarte fericit sa particip la reuniunea pentru rugaciune, desi biserica este departe de locuinta mea si imi ia ceva timp pentru a ajunge”, a declarat Kim Seon Gyoo, unul dintre prezbiterii bisericii.

Din 1980, anul cand pastorul Samhwan Kim a fondat biserica, aceasta a crescut in mod considerabil, ajungand la peste 120.000 de membri.

Liderii au atribuit acest succes rugaciunii si angajamentului ferm de a comunica oamenilor adevarul Evangheliei.

Puterea bisericii consta in adevarul Bibliei si in valorile crestine pe care aceasta ni le transmite. Daca vom pastra aceste valori, lumea ne va urma si vom avea o societate sanatoasa in aceste vremuri tulburi”, a declarat Kim pentru CBN.

Pastorul Kim, la cei 70 de ani ai sai, continua sa slujeasca, efectuand doua servicii in fiecare dimineata. Myungsung este cea mai mare biserica presbiteriana din lume, care a plantat inca 24 de biserici si sprijina mai mult de 500 de misionari in peste 63 de tari de pe glob.

Biserica dispune de asemenea de un spital pentru copii precum si ministere care se ocupa de asistenta sociala.

Kim a declarat ca puterea rugaciunii a facut posibila cresterea Bisericii. Atat el cat si biserica, spera ca in scurt timp sa faca ceva asemanator si pentru „vecinii” sai din Coreea de Nord.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.