Acasă » Peste 1 milion de mexicani in strada, manifestand in favoarea familiei formata din barbat, femeie si copil (Video)

Peste 1 milion de mexicani in strada, manifestand in favoarea familiei formata din barbat, femeie si copil (Video)

screen_shot_2016-09-12_at_4-17-37_pm_810_500_55_s_c1Imagini uluitoare cu peste un milion de oameni pe strada. Mexicanii vor sa se opuna masurilor preşedintelui mexican, Enrique Peña Nieto. Acesta a propus un proiect de lege care ar permite redefinirea casatoriei.

Manifestantii din peste 122 de orase ale Mexicului au protestat in favoarea familiei formate din barbat, femeie si copii. Reforma institutionala propusa de Presedintele Enrique Peña Nieto ar include adoptia de copii de catre cuplurile homosexuale, educatie sexuala care promoveaza homosexualitatea in scoli, operatii de schimbare de sex la copii si disparitia dreptului parintilor de a-si creste copii conform valorilor in care cred.

Dupa anuntarea acestui proiect de lege, partidul de guvernamant al presedintelui a pierdut masiv voturi la alegerile locale. Manifestarile au fost organizate de Frontul National pentru Familie (Frente Nacional Por La Familia), care va organiza pe 24 septembrie Marele Mars National pentru Familie si in capitala Mexico City”, conform lifesitenews.com, citat de stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.