Acasă » La 98 de ani a cerut botezul biblic, prin scufundare: Ceremonia postata pe retelele de socializare a strans peste 2 milioane de vizualizari (Video)

La 98 de ani a cerut botezul biblic, prin scufundare: Ceremonia postata pe retelele de socializare a strans peste 2 milioane de vizualizari (Video)

botezO femeie din Brazilia in varsta de 98 de ani a fost botezata la aproape 3 ani dupa ce L-a acceptat pe Christos, marea ei dorinta ei fiind aceea de efectua acest ritual in acord cu cerintele biblice.

Ceremonia a fost inregistrata si postata pe retelele sociale online unde a strans in scurt timp vizualizari de la peste 2 milioane de oameni pe Facebook, relateaza Acontecer Cristiano.

Alaide L-a primit pe Christos in viata ei in urma cu trei ani si a trait de atunci cu dorinta de a fi botezata dupa canoanele biblice. In acest sens ea a vorbit cu pastorul Fernando Sousa de la Biserica Baptista Philadelphia din San Gonzalo, Bahia, care a organizat un serviciu special pentru acest act.

Ieri dupa-amiaza am mers la biserica impreuna cu sora Alaide pentru a efectua botezul. Sora, in varsta de 98 de ani, L-a acceptat pe Domnul Iisus ca Mantuitor personal si mi-a spus ca acest lucru nu e suficient si doreste sa se boteze prin cufundare in apa”, a mentionat pastorul Sousa.

Cand am auzit acest lucru, marturisesc ca eram toti ingrijorati, deoarece sora este foarte in varsta si ne temeam sa nu i se intample vreun accident.

Asa ca, atunci cand a venit momentul sa facem botezul, i-am spus ca o sa udam doar capul si fata, insa sora nu a fost de acord si ne-a spus sa procedam asa cum scrie in Biblie”, a spus pastorul.

Cand totul a fost gata, pastorul a efectuat botezul in uralele si spre satisfactia celor prezenti care au sustinut-o pe Alaide pentru tenacitatea si credinta ei in Iisus Christos.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.