Acasă » Depinde doar de TINE! Respiro si ADRA Romania pot castiga o finantare de 10.000 de euro fiecare. Cu un singur vot: al tau!

Depinde doar de TINE! Respiro si ADRA Romania pot castiga o finantare de 10.000 de euro fiecare. Cu un singur vot: al tau!

respiro_raiffeisen-jpeg

Depinde doar de TINE!

Data limita: 15 septembrie 2016 – ora 17.00

Cu doua minute din timpul tau poti face o donatie importanta: un vot prin care cele doua organizatii pot fi sutinute mai departe!

Pentru Respiro, de ale caror proiecte (revista online RespiroTime, platforma de consiliere teajut.ro, Biblioteca Respiro, Ceainaria Respiro, seminarele sustinute in scoli) beneficieaza mii de tineri, votul este ESENTIAL.

Deocamdata se afla pe locul 11 (la 13 septembrie ora 11.00), si, daca ramane dincolo de linia primilor 10 finantarea este pierduta! Asadar, vino alaturi de noi si voteaza! 

Scopul proiectului este formarea competentelor de administrare eficienta a banilor de catre liceenii claselor IX-XII ai Liceului Teologic Stefan Demetrescu, prin crearea si implementarea unui program de educatie financiara structurat – in sala de clasa si online.

Adu-ne intre primii zece!

 1. Acceseaza http://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi/index.php/proiecte-votare
 2. Daca nu ai deja un cont de utilizator pe platforma, in partea dreapta a ecranului da click pe „Creeaza-ti un cont” si inregistreaza-te;
 3. Intra in cont cu userul si parola alese de tine
 4. Voteza in dreptul proiectului “FinTin – Educatie financiara pentru liceeni“ – Asociatia Respiro
 5. Convinge-ti cel putin un prieten sau … mai multi sa faca aceiasi pasi.

ATENTIE: 

– Puteti vota un singur proiect, iar votul, odata inregistrat, nu se poate anula de utilizator.

– Se poate vota de maxim 10 ori de pe acelasi IP. In acest fel se permite ca fiecare membru al unei familii sau al unei firme mici sa voteze pentru acest proiect

Multumim!

PS: Proiectul ADRA Romania este si el in concurs insa este deja calificat pe locul cinci, fiind foarte putin probabil ca lucrurile sa se schimbe. Din acest motiv, este mai intelept sa votezi pentru proiectul Asociatiei Respiro si astfel ambele organizatii sa castige fiecare o finantare de 10.000 de Euro.

PASI DETALIATI AUTENTIFICARE:

Inregistrare cont nou:

 1. Accesati www.raiffeisencomunitati.ro;
 2. Intrati in sectiunea Program de granturi;
 3. Va inregistrati cu un cont nou – mergeti la meniul „Contul meu”, apoi click pe „inregistrati-va”;
 4. Dupa completarea tuturor campurilor si inregistrare, veti primi mesajul „Va multumim pentru inregistrare! Un mesaj a fost trimis pe adresa dumneavoastra de e-mail. Pentru activarea contului, va rugam sa accesati linkul din acel mesaj. Va multumim!”;
 5. Dati click pe link-ul transmis de Raiffeisen Comunitati (raiffeisen.comunitati@raiffeisen.ro) pe adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat pentru a va activa contul nou creat;
 6. Veti fi directionat pe platforma, unde trebuie sa va autentificati cu userul si parola cu care v-ati inregistrat.

Autentificare utilizator existent (pentru cei care si-au creat deja un cont incepand cu iulie 2014):

 1. Accesati www.raiffeisencomunitati.ro;
 2. Intrati in sectiunea Program de granturi;
 3. Introduceti „e-mail” si „parola” folosite la inregistrarea contului dvs.

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.