Acasă » Sustine ADRA Romania pentru a castiga o finantare Raiffeisen Bank pentru proiectul „Vreau la scoala si-n 2016!”

Sustine ADRA Romania pentru a castiga o finantare Raiffeisen Bank pentru proiectul „Vreau la scoala si-n 2016!”

raiffeisen-comunitatiIn competitia initiata de catre Raiffeisen Bank pentru finantarea unor proiecte propuse de ONG-uri in mai multe domenii de interes pentru comunitate, ADRA Romania a intrat din nou in faza finala cu proiectul ”Vreau la scoala si-n 2016!” prin care sunt sustinuti la scoala copiii saraci, dar buni la invatatura.

Prin aceasta initiativa, 50 de copii din medii defavorizate, selectati de ADRA Romania, amenintati permanent de abandon scolar din cauza saraciei, sunt ajutati prin diferite mijloace sa depaseasca dificultatile materiale si culturale si sa promoveze cu succes un nou an scolar.

Programul de Granturi ”Raiffeisen Comunitati”, aflat la cea de-a sasea editie, este primul de acest gen de pe piata bancara romaneasca. Programul reprezinta un concurs online de proiecte de responsabilitate sociala, de dimensiuni mici sau mijlocii, derulate de organizatii neguvernamentale, scoli sau spitale in comunitatile in care Raiffeisen Bank S.A. isi desfasoara activitatea. Scopul principal al programului este de a incuraja organizatiile si institutiile din Romania, printre care se afla si ADRA, sa dezvolte si sa implementeze programe de responsabilitate sociala in beneficiul comunitatii, care sa duca la imbunatatirea nivelului de trai din Romania.

In perioada 1 iulie – 1 august 2016 a avut loc depunerea propunerilor de proiect la Programul de Granturi ”Raiffeisen Comunitati”. In etapa de jurizare interna a proiectelor calificate (15 – 31 august 2016) , din cele 150 de propuneri de proiect eligibile, doar 20 de proiecte au trecut in faza finala, cea de votare de catre publicul larg (1 – 15 septembrie 2016), urmand ca primelor 10 proiecte sa li se ofere finantarea a cate 10 000 euro. Proiectul ”Vreau la scoala si-n 2016!”  a depasit etapa de evaluare, numarandu-se in cele 20 de proiecte care au trecut in etapa de votare.

Prin votul tau gratuit poti ajuta ca 50 de copii sa beneficieze de suportul ADRA Romania in urmatorul an scolar.

Iata ce trebuie facut pentru a sprijini ADRA Romania (DUREAZA DOAR 2 MINUTE):

  1. Completeaza acest formular pentru a te inscrie ca votant!
  2. Dupa inregistrare, un mesaj va fi trimis pe adresa de e-mail introdusa. Pentru activarea contului, da click pe link-ul trimis!
  3. In pagina care se va deschide apasa pe Log in pentru a accesa programul de granturi.
  4. Tasteaza numele de utilizator si parola si apasa butonul “Log in”.
  5. Cauta proiectul “Vreau la Scoala si-n 2016” de la ADRA Romania si voteaza in partea dreapta a textului.
  6. Iti multumim pentru sprijin in numele copiilor care vor beneficia de acest proiect!
  7. Trimite aceasta informatie prietenilor tai!

ATENTIE! 

  • Doar pana pe 15 septembrie 2016, ora 17:00 se poate vota.
  • O adresa de E-mail = un vot! 

ADRA Romania

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.