Acasă » Cutremurati, dar tot neclintiti

Cutremurati, dar tot neclintiti

1250887-homme-bouleverse-suite-tremblement-terreInima Italiei este ranita grav. Oamenii nu s-au asteptat. S-au dus la culcare si nu s-au gandit ca vor trece prin asemenea dezastru. Multi dintre ei, probabil, s-au pus in pat fara sa se puna pe genunchi, fara sa-si aminteasca de Cel prin care existam…, insa au sarit ca arsi cand au dat nas in nas cu nenorocirea.

Bisericile devin arhipline, privirile se indreapta catre cer si oamenii se transforma, subit, in credinciosi. De ce apelam la divinitate doar atunci cand ne doare? De ce avem tendinta sa stam aproape de Dumnezeu numai la necaz?

Suferim pentru familiile celor care au pierit sub daramaturi, dar tragedia lor poate fi un prilej de introspectie pentru noi, cei ramasi in viata. Altfel, uitarea se asterne si n-am invatat nimic.

Daca am fi un pic mai realisti si constienti ca devenim paratraznetul divin… Cum sa nu isi indrepte Creatorul mania spre creatia pervertita de pacat? Cum sa nu ingaduie astfel de situatii peste o lume care a devenit flamanda dupa scarbosenii? Am fost creati sa recunoastem autoritatea Sfintei Scripturi asupra vietilor noastre. Am fost asezati pe pamant sa traim ca oamenii si nu mai rau ca animalele!

Am fost lasati aici cu un scop: sa aducem cinste Creatorului nostru! Insa am uitat menirea noastra, ne credem mai destepti ca Dumnezeu. Traim dupa instinct, ne jucam cu viitorul generatiilor urmatoare, legalizam toate uraciunile lumii si ne asteptam ca Dumnezeu sa continue sa binecuvanteze, ca doar asta-i treaba Lui!

Intoarceti-va la Dumnezeul sfant si adevarat! Este valabil pentru toate tarile care isi permit sa-L manie pe Dumnezeu! Lasati normalul sa stapaneasca universul! Promovati adevarul si nu va luati la tranta cu Stapanul universului! Cat mai este timp, schimbati legile in favoarea normalului si nu faceti presiuni asupra grupurilor conservatoare, care au frica de Dumnezeu! Opriti-va din jocul murdar!

Lasati familia sa fie familie sfanta, formata dintr-un barbat si o femeie. Altfel, condoleantele si regretele vor fi tardive! Preveniti dezastrul! Fiti convinsi ca fiecare in parte suntem responsabili de catastrofele universului!

Dumnezeu ne vrea binele, El vrea sa traim in pace si intr-o armonie placuta! Pacatul este rusinea popoarelor si motivul tuturor catastrofelor universale! Noi vrem sa traim intr-o lume guvernata de adevar, de Hristos si intr-o societate normala! Lasati-ne sa fim normali! Nu ne distrugeti constiintele!

Chiar daca nu va pasa de noi, noua ne pasa de sufletele voastre! Vrem ca sufletele voastre sa primeasca iertare si sa fie mantuite de Hristos!

Aduceti-va aminte de moralitate si nu-i neglijati prerogativele, altfel nu veti fi gata sa platiti facturile indepartarii de Dumnezeu! Cine are urechi de auzit sa auda!

Pastor Sorin Dumitru Cigher

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.