Peste 3000 de tineri adventisti de la 250 de biserici din Republica Dominicana au marsaluit prin centrul capitalei. Care a fost motivul

Adventist-Dominican-Republic-Aug26-1Peste 3.000 de tineri adventisti de ziua a saptea de la 250 de biserici au marsaluit prin centrul capitalei Republicii Dominicane, in cadrul unui proiect care doreste sa descurajeze consumul de droguri si sa-L promoveze pe Iisus.

Participantii la marsul din Santo Domingo, care a durat patru ore, au purtat pancarte in care sustineau Biblia, familia, bunele practici de sanatate, au distribuit literatura religioasa si s-au rugat impreuna cu trecatorii si soferii.

Noi dorim ca tinerii nostri dragi sa stea departe de vicii si de orice fel de drog si mai ales sa-i permita lui Iisus sa intre in viata lor”, a declarat Robert Pena, directorul departamentului de tineret al Bisericii Adventiste care a organizat acest eveniment.

Violenta si consumul de droguri sunt in crestere in intreaga tara, potrivit statisticilor guvernamentale. „In aceste conditii, tinerii adventisti trebuie sa se implice in mod pozitiv in viata sociala, pentru a servi ca martori puternici si a fi de ajutor comunitatilor lor”, au spus liderii bisericii.

Adventist-Dominican-Republic-Aug26-2

Tinerii demonstranti care purtau tricouri pe care se putea citi „Tineretul, puternic dedicat lui Christos”, au declarat ca prin aceste actiuni ofera oamenilor o solutie la dificultatile vietii: „Sa-L recunoasca pe Dumnezeu ca si Creator, sa studieze Biblia si sa se roage zilnic.” Ei au distribuit cateva mii de reviste de literatura religioasa.

In incheierea evenimentului, mii de tineri adventisti s-au adunat la un Centru din inima orasului pentru a participa la programul de lauda si inchinare, relateaza Adventist Review.

Biserica Adventista din Republica Dominicana numara aproximativ 300.000 de membri, la o populatie estimata de 10,5 milioane de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Pazita de ingeri? O fetita a supravietuit in mod miraculos 11 zile in salbaticie, printre ursi si lupi (Video)

O fetita de doar trei anisori din Rusia a supravietuit timp de 11 zile in

La 98 de ani a cerut botezul biblic, prin scufundare: Ceremonia postata pe retelele de socializare a strans peste 2 milioane de vizualizari (Video)

O femeie din Brazilia in varsta de 98 de ani a fost botezata la aproape

Închide