Acasă » In cel mai violent cartier din Rio si centru al vrajitoriei, o misionara reda speranta copiilor necajiti: „Ajutorul meu este rugaciunea” (Video)

In cel mai violent cartier din Rio si centru al vrajitoriei, o misionara reda speranta copiilor necajiti: „Ajutorul meu este rugaciunea” (Video)

MisioneraEdmeia_LWO misionara din Brazilia aduce speranta copiilor din cartierele sarace ale capitalei tarii. Ea incearca sa schimbe vietile micutilor din cartierele rau famate, vorbindu-le despre Iisus.

Edmeia Williams se plimba pe strazile dintr-un cartier saracacios (favela) din Rio de Janeiro, este recunoscuta de oameni si imbratisata cu afectiune. Dar, la inceput nu a fost asa.

Ea a sosit in Rio acum 26 de ani, cand Santa Marta Favela era cartierul cel mai violent din Rio, un cartier cunoscut ca un important centru al vrajitoriei. Politia nici nu indraznea sa intre aici.

Era un loc in perimetrul acestui cartier in care se faceau sacrificii umane. Dar Williams a simtit ceva special pentru copii din aceasta favela.

Principala problema aici este ca majoritatea mamelor sunt singure, deoarece sotii lor sunt in inchisoare si chiar unele mame sunt in inchisoare”, a explicat Williams.

Ele aduc copiii la cresa (centru de zi), dar atunci cand acestia implinesc 5 ani, nu mai pot merge la cresa. Acesti copii incepand cu varsta de 5 ani nu au unde sa se duca si sunt la dispozitia bandelor din favela. Ei, in ignoranta lor datorata varstei, ii privesc pe banditii din cartier ca pe niste adevarati eroi”, a spus misionara.

Ea a fondat Casa Maria si Marta, un proiect de evanghelizare pentru copii, care ofera asistenta fizica, materiala si sprijin spiritual.

Wallace Pereira a venit la Casa Maria si Marta cand era doar un baietel. Mai tarziu, dupa ce a terminat facultatea, a revenit aici ca profesor. Acum si fiicele sale sunt incluse in proiectul oferit de Casa Maria si Marta.

Am inceput sa vin la Casa Maria si Marta cand aveam 4 ani. Apoi am continuat educatia mea in afara favelei, dar am tinut legatura cu Edmeia. Acum doi ani, ea m-a sunat si m-am intors aici ca profesor”, a declarat Pereira.

Munca lui Williams are suportul financiar al mai multor biserici si ministere din Brazilia. Este o femeie care a fost aleasa pentru acest gen de munca. Dumnezeu ii cheama pe oamenii cu vocatie. Munca lui Williams este foarte apreciata aici”, a declarat pastorul Silas Malafaia de la una din bisericile care sprijina proiectul misionarei.

Edemeia apreciaza orice ajutor, dar este sigura ca „Dumnezeu ofera totul si camara ei este intotdeauna plina”. Cu toate acestea, ea are o cerere speciala, conform CBN.

Ajutorul meu, mai intai de toate, este rugaciunea pentru ca lucrez in conditii periculoase tot timpul. Stiu ca vrajmasul vrea sa ma opreasca. Dar daca ma rog si oamenii se roaga pentru mine, Dumnezeu imi da putere sa continui aceasta munca”, a concluzionat Edemeia Williams.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.