Un agent de politie predica Evanghelia unor tineri aflati in arest: „Iisus este singura cale spre salvare” (Video)

111Un politist brazilian le-a vorbit din Evanghelie unor tineri infractori retinuti intr-o sectie de politie. El le-a spus ca Iisus este singura solutie pentru a renunta la infractiuni si care le poate schimba viata in bine.

Politistul Plinio Capellari, apare intr-un videoclip in timp ce se adreseaza unui grup de tineri care au fost retinuti in urma unei interventii a Politiei.

Agentul de politie le cere tinerilor care sunt cu fata spre perete, sa renunte la viata antisociala pe care o duc: „Daca sunteti aici este pentru ca ati facut ceva gresit in viata voastra. Evista o singura persoana in lumea asta care va poate ajuta sa va refaceti viata, iar numele ei este Iisus Hristos. Si pe mine Iisus m-a scos din mocirla pacatului, iar astazi, daca sunt politist, acest lucru I se datoreaza Lui. El m-a salvat de viata mizerabila pe care o duceam.

De asemenea, politistul a spus ca numai decizia de a-L accepta pe Iisus ii poate determina sa renunte la a face rau, in caz contrar, au doar doua cai in viata: sa faca puscarie sau sa moara, relateaza Acontecer Cristiano.

„Plata pacatului este moartea, iar viata pe care o traiti va aduce doar inchisoare sau moarte. Nu aveti nici o alta optiune in aceasta situatie, decat doar daca vreti sa va predati viata lui Hristos.”

In final, ofiterul de politie le-a spus ca va inalta o rugaciune catre Dumnezeu ca sa-i binecuvanteze si sa ii determine sa renunte la viata pe care o duc. El le -a cerut de asemenea, sa reflecteze asupra viitorului vietii lor in timpul pe care-l vor petrece in arest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Un pastor si sotia sa vor adopta doi copii care au fost abandonati deasupra unor saci de gunoi. Acestia mai au trei copii acasa

Un pastor si sotia sa care locuiesc in Florida au demarat procesul de adoptie a

Solidaritate pentru viata unui om: zeci de pasageri au impins un tren (Video)

Un barbat care a calcat gresit si si-a prins piciorul intre un tren de navetisti

Închide