Un agent de politie predica Evanghelia unor tineri aflati in arest: „Iisus este singura cale spre salvare” (Video)

Un agent de politie predica Evanghelia unor tineri aflati in arest: „Iisus este singura cale spre salvare” (Video)

111Un politist brazilian le-a vorbit din Evanghelie unor tineri infractori retinuti intr-o sectie de politie. El le-a spus ca Iisus este singura solutie pentru a renunta la infractiuni si care le poate schimba viata in bine.

Politistul Plinio Capellari, apare intr-un videoclip in timp ce se adreseaza unui grup de tineri care au fost retinuti in urma unei interventii a Politiei.

Agentul de politie le cere tinerilor care sunt cu fata spre perete, sa renunte la viata antisociala pe care o duc: „Daca sunteti aici este pentru ca ati facut ceva gresit in viata voastra. Evista o singura persoana in lumea asta care va poate ajuta sa va refaceti viata, iar numele ei este Iisus Hristos. Si pe mine Iisus m-a scos din mocirla pacatului, iar astazi, daca sunt politist, acest lucru I se datoreaza Lui. El m-a salvat de viata mizerabila pe care o duceam.

De asemenea, politistul a spus ca numai decizia de a-L accepta pe Iisus ii poate determina sa renunte la a face rau, in caz contrar, au doar doua cai in viata: sa faca puscarie sau sa moara, relateaza Acontecer Cristiano.

„Plata pacatului este moartea, iar viata pe care o traiti va aduce doar inchisoare sau moarte. Nu aveti nici o alta optiune in aceasta situatie, decat doar daca vreti sa va predati viata lui Hristos.”

In final, ofiterul de politie le-a spus ca va inalta o rugaciune catre Dumnezeu ca sa-i binecuvanteze si sa ii determine sa renunte la viata pe care o duc. El le -a cerut de asemenea, sa reflecteze asupra viitorului vietii lor in timpul pe care-l vor petrece in arest.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.