Acasă » Uneori imi doresc sa nu ma fi nascut. Oare Dumnezeu ma uraste, de ce a permis sa se intample asta?

Uneori imi doresc sa nu ma fi nascut. Oare Dumnezeu ma uraste, de ce a permis sa se intample asta?

RTR3B5PH_resizedOamenii nu trebuie sa creada ca Dumnezeu ii uraste daca sufera de probleme fizice sau au un handicap, a spus cunoscutul evanghelist Billy Graham.

In rubrica de sfaturi si indrumari de pe site-ul Asociatiei Evanghelistice Billy Graham, o persoana care are un handicap fizic l-a intrebat pe Graham de ce Dumnezeu a permis ca oamenii sa aiba asemenea gen de probleme:

Intotdeauna am avut probleme care au limitat capacitatea mea de a merge sau de a face multe dintre lucrurile pe care oamenii normali le fac in mod obisnuit. Din aceasta cauza am foarte putini prieteni, astfel incat uneori imi doresc sa nu ma fi nascut. De ce a permis Dumnezeu sa se intample asta? Oare Dumnezeu ma uraste?

Graham a raspuns ca, desi nu stie de ce „Dumnezeu a permis ca aceste lucruri sa se intample”, „stiu in schimb foarte clar ca Dumnezeu nu te uraste„.

De fapt, opusul este adevarat: Dumnezeu te iubeste, chiar daca tu de indoiesti de acest lucru. De la inceputul pana la sfarsitul Bibliei, Dumnezeu ne asigura in mod repetat de dragostea Lui pentru noi, chiar si in mijlocul greutatilor sau conflictelor” , a scris Graham.

Si pentru ca ne iubeste, El doreste ca noi sa devenim parte din familia lui si sa traim in prezenta Sa pentru totdeauna.

Graham a adaugat ca modul in care cunoastem ca Dumnezeu ne iubeste, nu este acela in care „viata este intotdeauna perfecta sau fara probleme”, ci mai degraba prin Iisus Hristos.

Noi stim ca Dumnezeu a facut ceva care este dincolo de capacitatea noastra de a intelege: El a coborat din cerurile Sale si a devenit om – Iisus Hristos”, a continuat Graham.

Si prin moartea si apoi invierea Sa, Hristos a biruit puterile pacatului si ale mortii, asa cum ne spune Biblia.

(…) dupa cum Hristos a inviat din morti, prin slava Tatalui, tot asa si noi sa traim o viata noua (Romani 6: 4).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.