Cat timp mai este ziua…

seceris-taraniDe cativa ani impartim, atunci cand avem posibilitatea, Cd-uri cu Biblia audio. Mai ales pentru cei foarte ocupati, care circula des cu masina, e o modalitate eficienta de a asculta Cuvantul lui Dumnezeu: in drum spre serviciu, in diverse calatorii…

De curand am oferit unei persoane acest Cd. Nu o mai facusem de ceva timp. Ne-a sunat sa ne spuna cu parere de rau ca a uitat Cd-ul pe bancheta din spate a unui taxi si ne roaga sa-i facem altul. Cu siguranta ca vom face acest lucru. Un gand insa imi trece prin minte acum: oare cine a gasit acel Cd? Nu cumva era pentru altcineva mesajul divin?

Nu stim atunci cand semanam samanta unde va rodi. Dumnezeu are ultimul cuvant. Imi vin in minte cuvintele apostolului Pavel din epistola catre Corinteni 3: Eu am sadit, Apolo a udat, dar Dumnezeu a facut sa creasca: asa ca nici cel ce sadeste, nici cel ce uda nu sunt nimic; ci Dumnezeu, care face sa creasca.

Secerisul este foarte aproape. Lucrati in via Domnului cat timp mai este ziua, caci vine noaptea, cand nimeni nu va mai putea sa mai lucreze!

Asa sa ne ajute Dumnezeu! Amin!

Autor Dana Dobre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Marturisirile unor musulmani care L-au vazut pe Isus in viziuni si vise

In ultimii doi ani multi musulmani care au relatat despre experientele lor in care L-au

Tom Hanks si Rita Wilson: Credinta in Dumnezeu si rugaciunea ne-au ajutat sa pastram un mariaj solid si sa trecem prin evenimente triste de-a lungul vietii (Video)

Actorul Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, au declarat ca rugaciunea si credinta sunt

Închide