Un video care a sensibilizat mii de oameni: O fetita predica dragostea lui Iisus unui om aflat in stare de ebrietate

Un video care a sensibilizat mii de oameni: O fetita predica dragostea lui Iisus unui om aflat in stare de ebrietate

betivUn videoclip postat recent in Brazilia a avut un impact imens asupra oamenilor, indiferent de credinta lor. Din inregistrare putem vedea modul in care o fetita predica despre dragostea lui Iisus Hristos unui om care este in mod evident baut.

Videoclipul a sensibilizat mii de oameni care in realitate nu acorda nici o atentie acestor mici suflete pierdute care beau, se drogheaza, cersesc sau fura pentru a se hrani. Lacrimile de pe fata fetei, tonul vocii ei, implicarea emotionala in timp ce vorbeste despre Mantuitor, reflecta dragostea ei daruita de Iisus pentru persoanele care sunt pe cai ratacite.

Iisus te iubeste. Tu de ce nu-L iubesti? De ce nu urmezi calea Lui? Urmeaza calea Lui Dumnezeu”, spune fata in timp ce omul din fata ei incearca sa o descurajeze si sa o alunge. „Despre ce vorbeste fata asta? Taci, nu mai spune nimic”, a incercat el sa o reduca la tacere pe mica predicatoare.

Pe masura ce fata isi amplifica volumul predicii, omul i-a cerut in mod clar sa-l lase in pace si sa-si vada de treaba ei, dar aceasta a replicat: „Nu voi pleca pentru ca aceasta e lucrarea Lui Dumnezeu. Trebuie sa te ajut sa mergi pe alt drum in viata. Si stii cum? Trebuie sa te rogi in fiecare zi si in fiecare noapte, in loc sa mergi sa cauti bautura. Trebuie sa mergi la biserica, sa te rogi impreuna cu ceilalti oameni…

La un moment dat in videoclipul care a fost inregistrat cu un telefon mobil, omul baut a recunoscut faptul ca fata a fost condusa de Duhul Sfant in cuvintele sale, scrie Actualidad Cristiana.

Dumnezeu te iubeste. Nu mai urma aceasta cale a diavolului. Dumnezeu va aduce victoria in viata ta”, a insistat fata. „Nu ma voi opri, deoarece vreau sa continui lucrarea Lui Dumnezeu. El a murit pe cruce pentru noi, pentru ca ne iubeste.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.