Un pseudo-pastor le-a cerut membrilor sa-si doneze masinile ca dovada a credintei lor si sa mearga acasa pe jos (Video)

Un pseudo-pastor le-a cerut membrilor sa-si doneze masinile ca dovada a credintei lor si sa mearga acasa pe jos (Video)

biserica univUn asa zis pastor al Bisericii Universale a Imparatiei lui Dumnezeu – Para de Sufrir (Opreste suferinta), a cerut membrilor congregatiei sale sa isi doneze masinile ca dovada a credintei lor si sa mearga acasa pe jos…

Pseudo-pastorul Rogerio Formigoni apare intr-un video clip filmat in „Templul lui Solomon” din Sao Paolo, in timp ce vorbeste cu publicul unei denominatiuni numite Congreso de Empresario.

Da-ti masina acum si vei obtine ceva mai bun” tipa catre public liderul religios, enumerand chiar si marci de masini, relateaza Acontecer Cristiano.

Pseudo-pastorul spune ca cei care cred si se conformeaza, vor avea numai de castigat si vor „urca in ceruri atunci cand va fi cazul”. El ii indeamna pe cei care sunt de acord sa-si doneze masinile sa semneze la altar pentru acest lucru, sa fie luati in evidenta si apoi chiar le recomanda sa mearga acasa pe jos, sau cu taxiul.

Videoclipul a fost postat de Alfredo Paulo Filho, fost pastor al Bisericii Universale, care dupa ce a parasit biserica a postat mai multe videoclipuri si marturii prin care denunta practicile frauduloase pe care aceasta „biserica” le-a facut de-a lungul timpului.

Alfredo, care a lucrat mai bine de 30 de ani in cadrul bisericii ajungand pana la functia de pastor, explica modul in care sunt orchestrate aceste fraude „in spatele scenei bisericii”.

Acest videoclip postat cu asa zisul pastor al bisericii care cere membrilor sa-si doneze masinile , a ajuns la mai mult de 3 milioane de vizualizari:


Aceste practici nu sunt noi in Biserica Universala. In trecut organizatia a fost obligata de instanta de judecata sa returneze banii oamenilor pe care-i „obligase” sa doneze.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.