Acasă » In mai putin de doi ani, peste 1300 de biserici adventiste din intreaga lume s-au alaturat unui proiect evanghelistic inedit (Galerie foto & Video)

In mai putin de doi ani, peste 1300 de biserici adventiste din intreaga lume s-au alaturat unui proiect evanghelistic inedit (Galerie foto & Video)

matcaScriam in urma cu mai bine de un an despre un proiect inedit, care si-a propus sa reuneasca in mediul online bisericile adventiste din toata lumea, in ideea de a crea o comunitate virtuala.

Aceasta s-a imbogatit zi de zi cu fotografii din America de Nord si de Sud, Africa, Europa, Asia, Australia, fiecare comunitate adventa din lume avand posibilitatea de a posta fotografii insotite de un mesaj incurajator din Biblie.
brasilProiectul, al carui initiator este fr. Josue Schmidt, s-a dezvoltat incredibil, in acest moment comunitatea adventa din mediul online depasind cifra de 1300 de biserici care s-au alaturat.

Pagina Facebook Adventist Churches a depasit intr-un timp scurt 120.000 like-uri de la membrii sau simpatizantii de pe intreg mapamondul.
brasil2De la cele mai impunatoare la cele mai modeste, insa bine intretinute, locasurile de inchinare sunt prezente pe toate continentele, unind fratii la inchinare, cu credinta vie in apropiata revenire a Domnului Hristos.

Acest proiect continua, fiecare Biserica din lume avand posibilitatea de a se alatura printr-o fotografie si un mesaj incurajator pentru cititori.

Autor: Dana Dobre

2 comentarii la „In mai putin de doi ani, peste 1300 de biserici adventiste din intreaga lume s-au alaturat unui proiect evanghelistic inedit (Galerie foto & Video)”

  1. La sugestia creatorului acestei pagini de facebook „Adventist Churches”, Josue Schmidt, la care am avut onoarea sa fiu si eu administrator, vreau sa spun ca toata lauda si gloria este a lui Dumnezeu pentru succesul acestei pagini, un succes neasteptat de mare, in care s-a putut observa ca atunci cand mai multi voluntari se unesc in indeplinirea unui scop bun pot sa realizeze lucruri marete. Dumnezeu sa fie onorat pentru aceasta.

    1. Frumoase cuvinte, frate Marius Macavei! Dumnezeu va rasplati cu siguranta implicarea dvs pe tot parcursul acestui proiect. Toata aprecierea din partea redactiei noastre! Domnul sa fie laudat pentru toate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.