Pentru prima data intr-o biserica adventista…dupa ce a ascultat postul de radio timp de 10 luni

Pentru prima data intr-o biserica adventista…dupa ce a ascultat postul de radio timp de 10 luni

cubaUn ascultator fidel al postului de radio apartinand Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Cuba a pasit pentru prima data intr-o biserica adventista.

Maria del Carmen Ramirez, in varsta de 51 de ani, a marturisit membrilor bisericii ca vrea sa stie mai multe despre biserica care prin intermediul postului de radio i-a oferit speranta si pace in fiecare zi, in ultimele 10 luni.

Este primul ascultator radio de alta credinta care a intrat intr-o biserica adventista din Cuba, dupa ce postul de radio al bisericii a inceput sa emita in luna august 2015.

„Mi-am pierdut tatal si ma simteam atat de singura si trista”, a spus Ramirez. „Cand am deschis radio-ul in acea dupa amiaza, am auzit vocea unui predicator care spunea ca nu e totul pierdut, ca exista speranta dupa moarte. Aceste vorbe m-au incurajat”.

Ramirez a ascultat zilnic programul radio transmis pe unde scurte care se receptiona in orasul ei natal Bayamo, situat in partea de est a Cubei.

Dupa un timp, ea a scris o scrisoare Bisericii Adventiste Arcoiris Studio din Havana si la scurt timp, a primit un colet care continea devotionale, reviste si literatura religioasa. Ramirez a luat decizia de a vizita biserica, iar acum vrea sa stie mai multe despre Biblie.

„Ramirez este primul ascultator de radio care si-a dorit sa viziteze o biserica adventista si sa stie mai multe despre noi”, au declarat liderii bisericii.

„Timp de mai multi ani, visul nostru a fost acela de a transmite mesajele bisericii prin intermediul unui post de radio, iar acum acest vis a dat roade, oamenii fiind in masura sa asculte mesajul lui Hristos prin intermediul undelor radio si sa poata lua o decizie in ceea ce priveste viata lor”, a declarat Dayami Rodriguez, director de comunicare al Bisericii Adventiste din Cuba.

Transmisia programelor a inceput in luna august 2015, iar in prezent se lucreaza pentru construirea a inca trei studiouri de inregistrare care sa corespunda celor trei Conferinte de biserici raspandite pe intreg teritoriul insulei din Caraibe. Acestea vor primi finantare exclusiva de la Adventist World Radio, relateaza Adventist Review.

Biserica Adventista are aproape 33.000 de membri care se inchina in 440 de biserici din Cuba, tara cu o populatie estimata la 11 milioane de locuitori.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.