Peste 200.000 de oameni L-au acceptat pe Hristos in Tibet: printre acestia, 62 de calugari budisti

Peste 200.000 de oameni L-au acceptat pe Hristos in Tibet: printre acestia, 62 de calugari budisti

Peste 200.000 de oameni L-au acceptat pe Hristos. Munca de evanghelizare din China aduce rezultate deosebite in regiunea Tibetului. Peste 200 de mii de oameni, inclusiv 62 de calugari budisti L-au acceptat pe Hristos ca Mantuitor in ultimul an.

Marturia iubirii promovata de misionarii crestini care au oferit ajutor umanitar dupa cutremurul puternic de anul trecut, l-a determinat pe un calugar budist sa imbratiseze credinta in Iisus, devenind pastor, relateaza Acontecer Cristiano.

Potrivit lui Joe Handley, presedintele organizatiei Asian Acces, alti 62 de calugari budisti au decis sa-l urmeze pe fostul lor ghid spiritual iar acum sunt hotarati sa-L accepte pe Iisus Hristos in inima lor.

Handley spune ca acest lucru se datoreaza activitatii misionarilor crestini care au oferit „speranta si vindecare” locuitorilor din Tibet, in urma cutremurului devastator de anul trecut.

Am lucrat impreuna cu budisti, hindusi sau alte grupuri religioase pentru a scoate oamenii de sub daramaturi si pentru a le acorda asistenta materiala si spirituala. Saptamana dupa saptamana, urmasii lui Iisus si-au aratat dragostea fata de semeni si si-au riscat vietile pentru a-i ajuta. Acest lucru i-a sensibilizat pana si pe calugarii budisti, care au vrut sa stie care este filosofia de viata dupa care ne ghidam”, a spus Handley.

200.000 de oameni au decis sa-l urmeze pe Iisus

Organizatia Asian Access pune un accent deosebit pe activitatea de formare a viitorilor lideri spirituali, iar obiectivul pe termen lung este acela de a realiza cresterea spirituala in regiune.

Liderii organizatiei au informat ca mai mult de 200.000 de oameni au decis sa-l urmeze pe Iisus!

Noi avem doar privilegiul de a le multumi pastorilor care influenteaza si schimba in bine vietile oamenilor, asa cum s-a intamplat in cazul calugarului budist”, a declarat Handley.

Investim masiv in formarea liderilor spirituali, astfel incat acestia sa poata ajunge la comunitatile din care fac parte pentru a predica Evanghelia. Acestia au fost inspirati de Dumnezeu pentru a aduce o trezire spirituala in tara lor. Si fiindca au ramas fermi in Iisus Hristos, acum pot ridica ochii sa vada recolta care este abundenta in mijlocul lor”, a concluzionat Handley.

Sursa: Christian Today

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.