Europa, de ce plangi ? De ce esti in doliu ?

Europa, de ce plangi ? De ce esti in doliu ?

Babylon_7„Europa, de ce plangi? De ce esti in doliu? Ce ti s-a facut? Cine te-a ingenuncheat? Oare de ce trebuie sa vina peste tine astfel de atrocitati? Iti pui astfel de intrebari in mod serios sau doar acum, cand sunt multe lacrimi si sute de familii indurerate? Cauti vinovatul? Unde-l cauti? Vei fi surprinsa cand il vei gasi…!

Europa, ce ai facut de L-ai indepartat pe Domnul vietii din mijlocul tau? Te-a incurcat cumva si ai vrut sa-L alungi cu orice chip? Ce ai facut de ai ales sa te desparti de Cel ce este iubire, in schimbul celui care este plin de ura si razbunare? I-ai respins pe credinciosii care propovaduiesc crucea lui Hristos, si i-ai luat in brate pe dusmanii crucii!

Soarele dreptatii nu a fost bun, a fost prea puternic si te-a orbit, te-a deranjat tare de tot, ti-a scos la iveala toate impuritatile, te-a durut atat de mult… incat ai ales luna, care iti lumineaza cararea pe timpul noptii spirituale in care te zbati. De ce nu ai nevoie de Cel care este Pace si promovezi cu atata ardoare pe cei care-ti declara razboi?

De ce ai dorit o ,,Europa fara Dumnezeu”, iar acum te intrebi de ce tace Dumnezeu si unde este El? Iisus Hristos a venit sa aduca lumina! Hristos a venit sa aduca siguranta in lume, iar tu ai ales altceva…! Ce trebuie sa se mai intample ca sa iti dai seama ca te-ai indepartat de Dumnezeu, cu toata fiinta ta? Cate catastrofe sa mai aiba loc, cati mai trebuie sa moara, cate lacrimi mai trebuie sa curga pe obrajii nevinovati, cati copii trebuie ucisi ca sa te trezesti?

Te ascunzi sub legi pe care le-ai facut dupa bunu-ti plac. Sub pretextul libertatii, ai subjugat oameni in pacate inimaginabile, nici la pagani nu auzi asa ceva! Nu te simti vinovata in fata Cerului, ca ai aprobat legi murdare, ca ai legiferat aceste uraciuni? Nu te gandesti ca atragi ca un paratraznet mania divina, din cauza compromisurilor tale?

Nu ti-ai imaginat ca va trebui sa raspunzi intr-o zi de tot ce ai facut? In Europa s-au legiferat pacatele! S-a pus stampila pe decretul omenesc, al indepartarii lui Dumnezeu din tara! Ai eliminat religia din scoli pentru ca deranjeaza necrestinii, ai vrut sa le faci pe plac… In schimb, i-ai lasat sa duca in scoli droguri, alcool, prostitutie, crime, arme, pornografie si alte lucruri mizerabile care distrug caracterul si viata copiilor nostri. Care va fi viitorul copiilor nostri?

Te sperie Hristos, te deranjeaza, vrei fara El, in schimb, nu te sperie alti domni, nu te sperie alti dumnezei, vestiti prin cruzime. Ai cautat si… ai gasit bombe, rachete, kalasnikov, macete, capete taiate, biserici incendiate… familii distruse, institutia familiei desfiintata… toate acestea la tine, in Europa… Nu te mira ca acum culegi roadele pe care le-ai semanat cu mult timp in urma! Cheama poporul sa ingenuncheze in fata unicului Mijlocitor, Mantuitor Iisus Hristos!

Europa, lasa pacatul, da legi care sa nu contravina legilor divine! Nu promova o alta cale decat Calea Vietii, Hristos. Daca vrei sa se opreasca mania lui Dumnezeu, priveste in Cuvantul Sfant, in Biblie! Traieste dupa aceste principii curate, valori morale ce iti vor face bine!

Indeamna tineretul nu la stricaciuni si indobitocire, nu-i favoriza concerte demonice unde pier ca lacustele in foc, ci indeamna-l sa-L caute pe Dumnezeul Adevarat al Scripturilor! Priveste la cauza si incearca sa o rezolvi! Cauza este pacatul tau, indepartarea ta de Dumnezeul care te-a creat! Europa, acum e sansa ta!

Alege-L pe Cel ce este Viata – Iisus Hristos – si lasa-l pe cel ce este moartea si o raspandeste cu atata placere!
Alege-L pe Cel ce este Pace in schimbul celui care raspandeste razboiul!
Alege-L pe Cel ce este Dragoste, in schimbul celui care manifesta ura in jur!
Alege-L pe Cel ce este Dumnezeu, in schimbul celui contrafacut!
Alege-L pe Cel ce este bunatate, in schimbul celui ce imprastie doar intrigi si revolta!
Alege-L pe Cel cu care vrei sa iti petreci vesnicia, in schimbul celui mincinos, care nu-ti poate promite decat pierzarea!

Europa, trezeste-te cel putin acum in al doisprezecelea ceas: „Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace, si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde”. (Ieremia 29:11)

Pastor Sorin Dumitru Cigher

This Post Has 6 Comments

 1. Pop Sorin

  Asemenea îndemnuri cad ca o mănușă instituției Papale. Ce te faci dacă Consiliu European acceptă creștinismul în mod oficial la nivel de instituție? Mană cerească pentru mișcarea ecumenică. Oare care este organizația religioasă mondială, pegătită demult, să facă unirea cu statul, formând o instituție politico-religioasă creștină? Alege-l pe Papa să conducă Consiliu European în mod creștinesc, vorba aia Papa are valori creștine.

  1. Soirn

   Daca citit putin mai atent articolul va veti razgandi!

   1. Paul Dan

    E frumos apelul
    Că mănuşa se potriveşte mâinii, e altceva. Jean Calvin a atentat la libertăţile religioase şi şi.a pus semnătura pe multe atrocităţi pe care le-a regretat în chinurile bolii cu care şi-a încheiat viaţa. Instituţia pontificală are o istorie condimentată în privinţa metodologiei. Aşa că probabilităţile nu se pot exclude cu desăvârşire. Şi Papa este obiectul milei şi îndurării lui Hristos.Fiecare e Papă în inima lui până la momentul când cade la picioarele Celui pe drept numit Părinte al veşniciilor.
    Cu pace, cu gând curat !…

    1. Marius

     Amin. Si cu dragoste neprefacuta.

 2. Cătălin

  Aiurea. Poți face orice dorești ca om atata timp cât nu îl deranjezi pe cel de lângă tine. Nu veni tu oricine ai fi să îmi ceri mie să fiu într-un anume fel dacă felul in care ma simt eu bine nu te deranjează (dar desigur ca te deranjează pt ca ești bolnav si invidios). Până la urma D-zeu înseamnă BINE. Nu fa rău in jurul tău si deja ești in „grafic”. Restul este doar politica oamenilor bolnavi care se învârt in jurul cozii cu orice preț doar să conducă lumea.

 3. Vasile Ciobotariu

  Amin!. A DOMNULUI DUMNEZEULUI nostru Creatorul cerului si al pamantului este toata Slava, Marirea si Cinstea in veci.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.