Biserica Adventista din Mexic: acord semnat cu autoritatile unui oras de peste 1,1 milioane locuitori, in vederea promovarii unui stil de viata sanatos

Biserica Adventista din Mexic: acord semnat cu autoritatile unui oras de peste 1,1 milioane locuitori, in vederea promovarii unui stil de viata sanatos

adventistiLiderii Uniunii de Nord a Bisericii Adventiste din Mexic au semnat un protocol de colaborare cu Directia de Sanatate a orasului in timpul unei ceremonii care a avut loc la Espana Park.

Proiectul bisericii se numeste „Vreau sa traiesc sanatos” si se centreaza pe optimizarea fizica, mentala si spirituala a oamenilor, consemneaza Adventist Rewiev.

Francisco Gonzales, reprezentant al Directiei de Sanatate, a multumit Bisericii Adventiste pentru sprijinul acordat si pentru numeroasele expozitii de sanatate dar si alte activitati pe care le-a organizat in oras.

Va multumim pentru disponibilitatea dumneavoastra de a acorda sprijin cetatenilor, nu numai in ceea ce priveste sanatatea, ci si in ceea ce priveste asistenta sociala”, a declarat Gonzalez la ceremonie. „Sunteti o biserica care se ocupa intr-adevar de ajutorarea oamenilor”.
adventisti2In timpul ceremoniei, un grup de evanghelisti au primit ecusoane speciale de identitate, pentru a merge din casa cu carti de sanatate pentru locuitorii din Monterrey.

Una dintre numeroasele carti pe care cei peste 80 de evanghelisti acreditati de autoritati o vor oferi oamenilor se numeste „101 secrete pentru o viata sanatoasa” , pe care Victor Reyes, director de editura, a prezentat-o la ceremonie.

Programul „Vreau sa traiesc sanatos” a debutat in Monterrey in anul 2014 si de atunci a fost pus in aplicare in peste douazeci de orase din Mexic.

El promoveaza o serie de pasi de urmat pentru un stil de viata sanatos. Acesti pasi includ printre altele: consumul apei potabile, consumul de salate, micul dejun mai consistent si mai putine mese in timpul zilei, exercitiile fizice regulate, odihna necesara refacerii organismului, mentinerea unei atitudini pozitive.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.