Biserica Adventista din Mexic: acord semnat cu autoritatile unui oras de peste 1,1 milioane locuitori, in vederea promovarii unui stil de viata sanatos

Biserica Adventista din Mexic: acord semnat cu autoritatile unui oras de peste 1,1 milioane locuitori, in vederea promovarii unui stil de viata sanatos

adventistiLiderii Uniunii de Nord a Bisericii Adventiste din Mexic au semnat un protocol de colaborare cu Directia de Sanatate a orasului in timpul unei ceremonii care a avut loc la Espana Park.

Proiectul bisericii se numeste „Vreau sa traiesc sanatos” si se centreaza pe optimizarea fizica, mentala si spirituala a oamenilor, consemneaza Adventist Rewiev.

Francisco Gonzales, reprezentant al Directiei de Sanatate, a multumit Bisericii Adventiste pentru sprijinul acordat si pentru numeroasele expozitii de sanatate dar si alte activitati pe care le-a organizat in oras.

Va multumim pentru disponibilitatea dumneavoastra de a acorda sprijin cetatenilor, nu numai in ceea ce priveste sanatatea, ci si in ceea ce priveste asistenta sociala”, a declarat Gonzalez la ceremonie. „Sunteti o biserica care se ocupa intr-adevar de ajutorarea oamenilor”.
adventisti2In timpul ceremoniei, un grup de evanghelisti au primit ecusoane speciale de identitate, pentru a merge din casa cu carti de sanatate pentru locuitorii din Monterrey.

Una dintre numeroasele carti pe care cei peste 80 de evanghelisti acreditati de autoritati o vor oferi oamenilor se numeste „101 secrete pentru o viata sanatoasa” , pe care Victor Reyes, director de editura, a prezentat-o la ceremonie.

Programul „Vreau sa traiesc sanatos” a debutat in Monterrey in anul 2014 si de atunci a fost pus in aplicare in peste douazeci de orase din Mexic.

El promoveaza o serie de pasi de urmat pentru un stil de viata sanatos. Acesti pasi includ printre altele: consumul apei potabile, consumul de salate, micul dejun mai consistent si mai putine mese in timpul zilei, exercitiile fizice regulate, odihna necesara refacerii organismului, mentinerea unei atitudini pozitive.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.