Acasă » Experienta supranaturala a unei femei din Libia: cum i S-a descoperit Iisus Hristos (Marturie)

Experienta supranaturala a unei femei din Libia: cum i S-a descoperit Iisus Hristos (Marturie)

musulmanaExista unele locuri pe pamant in care persecutia religioasa este foarte ridicata, dar in care Iisus Hristos se descopera oamenilor prin experiente personale supranaturale.

Printr-o asemenea experienta a trecut Maizah, o tanara femeie care, dupa ce a avut un vis despre Hristos, a fost nevoita sa fuga din casa ei din Libia, relateaza Actualidad Cristiana.

Inca din copilarie, Maizah a frecventat diferite moschei in incercarea ei de a-L cunoaste pe Dumnezeu. La un moment dat, a luat decizia de a elimina religia din viata ei, pana intr-o zi cand int-un vis a a avut o revelatie despre Iisus Hristos.

Am simtit ca cineva m-a atins”, a spus Maizah. “In camera era intuneric, dar acolo era un om care stralucea ca lumina. Parea foarte real, dar cu toate acestea nu puteam sa-L ating. A venit langa mine. Am simtit fericire in inima mea doar prin prezenta Sa. Eu sunt Calea, Adevarul si Viata, a spus, apoi a plecat.

Doua saptamani mai tarziu, Maizah si familia ei au fost nevoiti sa fuga din Libia in Egipt, din cauza razboiului civil. In noua tara, ea s-a intalnit cu o conationala crestina care i-a spus mai multe despre Iisus.

Aceasta femeie a fost foarte sincera cu mine. Am rugat-o sa-mi spuna despre Iisus. Cuvintele au mers direct la inima mea si am crezut, am simtit ca ceea ce spunea era adevarat. Am rugat-o de asemenea sa-mi arate o Biblie si asa am vazut pentru prima data Cartea Sfanta” isi reaminteste Maizah.

Intr-o zi, i-am spus despre omul pe care L-am vazut in camera mea. Ea mi-a spus ca acela era Iisus si mi-a aratat un verset biblic in care el a spus: “Eu sunt Calea, Adevarul si Viata”.

Maizah a fost botezata in Egipt, iar cand a revenit in Libia, a inceput sa frecventeze o biserica secreta in casa unei familii crestine. In 2013, membrii familiei ei au fost arestati si politia o cauta si pe ea. De frica, a decis sa fuga inapoi in Egipt, dupa care s-a stabilit in Turcia.

Dupa un timp, Maizah a incercat sa contacteze pe cineva din familia ei prin telefon, dar a primit vestea ca mama ei a suferit o paralizie. Auzind aceasta, ea a decis sa se intoarca acasa, unde a descoperit ca boala mamei ei fusese o minciuna.

La sosirea acasa, fratele ei a dus-o intr-o camera in care a fost batuta de un grup de oameni. Cu toate acestea, Maizah a spus ca “eram constienta de faptul ca sunt protejata si n-am simtit nici o durere”.

Dupa acest incident, Maizah a fost dusa in Tunisia pentru ingrijiri medicale. Cu ajutorul unui medic de acolo, ea a reusit sa scape si sa gaseasca refugiu intr-o casa sigura. De acolo, Maizah a plecat intr-o tara occidentala, unde se afla si in prezent.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.