Acasă » Razboiul din tara i-a unit: Crestinii din Siria ofera mancare celor mai sarace familii musulmane (Video)

Razboiul din tara i-a unit: Crestinii din Siria ofera mancare celor mai sarace familii musulmane (Video)

mancareOdata cu inceputul perioadei de post a Ramadanului musulman din 2016, crestinii din Alep, Siria au inceput sa ofere micul dejun (pentru copii) si cina pentru musulmanii saraci din zona Sulaymaniyah.

Situatia de acolo este deosebit de dificila din cauza razboiului, fapt ce a determinat ca intre crestinii si musulmanii din Siria sa se formeze o autentica solidaritate pentru a contracara impreuna diferitele nevoi si probleme cu care se confrunta.

Recent, dupa un incident in care mai multe case au fost distruse in urma unui bombardament, biserica crestina a oferit adapost pentru orfanii musulmani si asemenea initiative se repeta de cate ori exista astfel de situatii dramatice, relateaza Actualidad Cristiana.

 

Desi este inceputul Ramadan-ului, o perioada sacra pentru toti musulmanii din lume, gruparile teroriste ataca nu numai pozitiile fortelor guvernamentale, ci si kurzii din Alep, si in general, intreaga populatie, generand o situatie haotica. Numarul victimelor in randul civililor este in crestere”, se arata intr-o declaratie de presa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.