Pastorul unei biserici baptiste le cere credinciosilor sa doneze sange pentru victimele atentatelor din clubul gay

gayO biserica din cadrul Conventiei Baptiste de Sud din SUA care se afla la cativa metri distanta de clubul de noapte gay in care a fost comis recentul atentat sangeros soldat cu 49 de morti si 53 de raniti, a cerut membrilor congregatiei sa ajute victimele si familiile acestora si sa doneze sange.

Adunarea, formata din 1.900 de membri, a inceput serviciul de inchinare duminical “cu inaltarea de rugaciuni pentru familiile victimelor si pentru institutiile responsabile cu aplicarea legii, precum si cu hotararea ferma de a acorda asistenta tuturor celor care au nevoie”, a declarat pastorul bisericii.

Tot el a subliniat faptul ca punctul central al bisericii pe care o pastoreste este acela “de a impartasi dragostea lui Dumnezeu prin Isus Hristos, pentru toti cei care sufera”, relateaza Actualidad Cristiana.

Am facut un anunt in timpul serviciului nostru, solicitand membrilor sa doneze sange celor care au nevoie, iar membrii nostri exact ecest lucru au facut. Cautam si alte modalitati prin care putem sa ajutam oamenii afectati de aceasta tragedie”, a spus pastorul.

Sincer, suntem un pic coplesiti! Noi stim ca sunt si vor fi in continuare multe nevoi si ne rugam sa gasim cel mai bun mod de a satisface aceste cerinte”, a concluzionat liderul bisericii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Darul primit inainte de iarna de familia Stavarache din partea ADRA Romania

Duminica, 13 Noiembrie 2016, a avut loc in localitatea Parava, judetul Bacau, inaugurarea locuintei sociale

Cum era America in urma cu 60 de ani si cum e astazi? Semnal de alarma pentru intreaga planeta

Este Pamantul un loc mai bun decat era in urma cu 60 de ani, adica

Închide