Politistii dintr-o sectie din Oakland fac periodic cheta pentru a hrani oamenii fara adapost si se roaga impreuna cu ei (Video)

Politistii dintr-o sectie din Oakland fac periodic cheta pentru a hrani oamenii fara adapost si se roaga impreuna cu ei (Video)

politiePolitistii dintr-o sectie de Politie din Oakland organizeaza periodic cheta pentru a strange banii necesari pentru hrana unor oameni care locuiesc pe strazile orasului.

De asemenea, politistii care se afla in timpul misiunii, se roaga impreuna cu acesti oameni si impartasesc cuvantul lui Dumnezeu.

Ofiterii cheltuiesc din banii lor pentru a cumpara produse alimentare pe care apoi le impart acestor oameni oropsiti din orasul lor, relateaza Acontecer Cristiano.

Din cand in cand comerciantii care au vazut gestul deosebit al politistilor le mai ofera oamenilor strazii fructe, apa si articole de imbracaminte, dar aceste cazuri sunt foarte rare.

Politistii, o categorie sociala extrem de controversata atat in Statele Unite cat si in restul lumii, au dat dovada de spirit crestin intr-o tara in care valorile morale au fost profund zguduite de transformarile profunde pe care post-modernismul le-a inoculat in constiinta umana.

Ei au fost calauziti de versetul din Matei 25:35-40: Caci am fost flamand, si Mi-ati dat de mancat; Mi-a fost sete, si Mi-ati dat de baut; am fost strain, si M-ati primit; am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine.” Atunci cei neprihaniti Ii vor raspunde: „Doamne, cand Te-am vazut noi flamand si Ti-am dat sa mananci? Sau fiindu-Ti sete si Ti-am dat de ai baut? Cand Te-am vazut noi strain si Te-am primit? Sau gol si Te-am imbracat? Cand Te-am vazut noi bolnav sau in temnita si am venit pe la Tine?” Drept raspuns, Imparatul le va zice: „Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.